Dakota podaje łapę :)

Jeżeli dopiero dołączyliście do grona Użytkowników naszego Forum zapraszamy do krótkiej autoprezentacji.

Moderatorzy: saganka2, Barbel

Dakota podaje łapę :)

Postprzez dakota0508 » 2009-10-17, 17:58

Dakota dołacza do forum
dakota0508

Ostrzeżeń: 0
psy: DAKOTA i KASTOR oba DSPP,

Re: Dakota podaje łapę :)

Postprzez dorciaj » 2009-10-17, 18:21

Witamy,
... a może cos więcej napiszesz? ;-)
dorciaj

psy: Fito Piorun Aris

Postprzez Wydra » 2009-10-17, 18:29

witamy na forum :lol: Przyłączam się do Dorci
Wydra

Postprzez dakota0508 » 2009-10-17, 19:32

Jetsem zwykła i niezwykła. Według Panci i Pancia...najwspanialszą suką świata. Na imie mam Dakota ale Pancia woła na mnie LUŚKA vel LULKA a Pan ..KLUSKA :)

Zabrali mnie od takich jednych co żle o mnie dbali.
Kochają mnie bardzo tak ja ich. Nawet pozwalaja mi ze sobą spać...choć bój był ciężki :). Z pomoca przyszedł Pan i moje triki na które Pańcia daje się zlapać.
Jak już lezyw poduszkach to robię seans "krótkowidza". Wsadzam nos w nos Panci, i ogladam ją centymetr po centymetrze co jakiś czas patrząc w oczy. Wacham , całuję .Na koniec lekkie prychnięcie i...już ugotowana Pańcia daje mi moją żółtą poduszkę , ja wywracam wrotki do góry i daję się ..łaskawie...miziać po cycolach :)
Jak już zasną to idę sobie na swoja kanapę bo tam mam mało miejsca i malo wygodnie mi z człowiekami , ale nadsłuchuje czy panciu sam do lodówki nie rusza...bo towarzyszyć mu muszę...no chyba że Pancia mnie podpasła dzien wcześniej to sie nie ruszam i śpię do rana.
łapki wycieram tuptaniem po toalecie, potrafie pokazać co chce dostać, albo co maja mi dac i z której szafki. Rozmawiam z nimi, nawet przez telefon i "krokodyla" umiem robić i "konika". I dzieciaki z osiedla mnie kochają tak że kupki czasem zrobić nie mam czasu i pani sie denerwuje...no ale mają tak mało milości te dzieci że kupa poczekać może.:) No czasem mam z dzieciakami problem, jak się rozbiegają każde w inna strone to ciężko mi ocenić które najmłodsze wiec biegnę za najmniejszym i zaganiam do swojej panci, a reszcie biec nie pozwalam..no chyba że Pancia krzyczy..SPOKÓJ LUŚKA.
Wtedy wiem że musze odpuścić i patrzeć jak mi znikają z oczu...aż do nastepnego razu :)
To że siadam, daję łapę, waruję, wracam,czekam przed sklepem nie wspomnę...Pani tak chciała to się "naumialam" . Z Panem jak wychodze to musze udawać że go bronię ...chyba że każe mi być spokojną to tylko obserwuję i szczeknąć się nie ważę bo bedzie zły. Niech udaje że da sobie radę beze mnie. ja tam swoje wiem :)
No i mam swój rytuał. Równo o 21.30 czas Panci jest mój.CZAS "LELKANIA". Wtedy kładę się jej na kolanach i niech mnie mizia, lelka, caluje...jestem tylko jej :) a na Pana patrzę czy jest zazdrosny i czy uczy się od Panci jak mnie miziać.
Dodac musze , że papierów nie mam...z różnych zawiłych powodów. Ale im ani mnie nie są potrzebne, choc Pani łza sie kreci że dzieci raczej miec nie bede miała, mimo idealnego charakteru i idealnego wzrorca rasy w figurze :)
Ale grunt że teraz mmam już ciepło, kochają mnie, mam aż za nadto pełną miskę i nie marznę zimą w budzie bez słomy tylko dlatego że jednak nie miałam rodowodu :)
Papierek nie pozbawił mnie szansy na milość i tym samym sie mi odwdzięczam:)
dakota0508

Postprzez Kasia » 2009-10-17, 19:37

Witamy :-) dobrze,że Dakota trafiła w dobre ręce ;-)
Kasia

psy: Oliver i Rita [*]

Postprzez Wanda » 2009-10-17, 19:38

Witamy, pięknie sie przedstawiłyście, super Luśka i super pańciostwo :mrgreen:
Wanda

psy: Beta(*),Dracoh(*),Basma,Ginnger,Hocus,Denzel,Lara
Hodowla: Szczęście Ty Moje

Postprzez Agnieszka » 2009-10-17, 19:44

Witam .Usmiałam się niesamowicie ,wspaniale Luska sie przedstawiłaś.Pozdrowienia dla pańciostwa :-)
Agnieszka

psy: www.czandoria.pl

Postprzez dakota0508 » 2009-10-17, 19:55

no ja mówię a Pancia pisze..niech się wykarze kobitka. Wszak zdolna jestem ale nie aż tak.
No to dobrze że nie czytaliście tego co wpierw pisałyśmy, ale nas wylogowało. Z nerw myszy mało nie zeżarłam , ale to kocie zachowanie wiec odpuściłam.
Zdolności to ja mam wiele , Panciostwo czasem tak na mnie patrzą jak by wiedzieli że zaraz im odpowiem. Ale po co struny ździerac skoro wystaczy spojrzeniem i chrumkaniem powiedziec wszystko.?
To fajnie że znalazłyśmy takie miejsce...bedziemy przychodzic tu na spacerki.
Pokażę Wam moich Pańciów...wiecie bidule nie mają dzieci więc je chwilowo zastępuję , ale zaręczam że raczej mają rowno pod sufitem...choć czasami sama się zastanawiam :) no ale grunt...to pełna micha .....i LELKANIE.Reszta to pikuś...o przepraszam ...Pan Pikuś...to ten 3 pietra wyżej, taki pińczerko-galaretka :) :lol: ...pies by się uśmiał...Pan..:)
dakota0508

Postprzez EwaM » 2009-10-17, 20:14

Witajcie :-)
EwaM

psy: Nera-prawie BPP i Bora-prawie bokser:))))

Postprzez marzena » 2009-10-17, 20:32

Witajcie, ale super opowieści w uwerturze :-D
Fajnie, że tu trafiliście :mrgreen:
marzena

Postprzez Wydra » 2009-10-17, 21:11

Luśka! jesteś bardzo sympatyczną sunią a i elokwencja u Ciebie,że hoho :lol: może jeszcze fotkę wstawisz :?:
Wydra

Postprzez dakota0508 » 2009-10-17, 21:22

Pancia wlaśnie nad tym pracuje...ale wiecie..jestem taka fotogeniczna że trudno tylko kilka zdjęć wstawic....
ale zaraz bedą w dziale foto :)
Tu tak na szybko zdjęcie z Pancią na wakacjach...obie kochamy wodę...jak kaczki...tfu..to politycznie więć jak kaczory...cholera znów żle... jak wodniki. Do horoskopów chyba nikt nic nie ma ?

Obrazek
dakota0508

Postprzez santa » 2009-10-17, 21:48

a to ci dopiero ! Luska na forum poznasz swoja entliczke - imienniczke :mrgreen:

skad jestescie :?:
santa

Postprzez dakota0508 » 2009-10-17, 21:49

tu są nasze zdjęcia w galerii: viewtopic.php?f=28&t=4145&start=0&st=0&sk=t&sd=a

A my jestesmy z Kalisza, ale dziadkowie mieszkają w Łodzi :)

Imienniczkę luśkę czy dakotę?
dakota0508

Postprzez asia78 » 2009-10-17, 21:58

Mamy na forum entliczkę Lusię :) witajcie
asia78

psy: Appenzellerka Amanda

Postprzez Lenka » 2009-10-17, 21:59

Witaj Dakota :-)
a może Twoja Pańcia wytłumaczy mojej jak się zdjęcia zamieszcza, bo moja tylko linki umie wstawiać :-/
Lenka

Postprzez dakota0508 » 2009-10-17, 22:03

jak mi powiecie że jest jeszcze KLUSECZKA I DAKOTA to oszaleję. Ale fakt jest taki że Dakota woli jak ją wołam LUŚKA.
Więc jak jest kochana( przeważnie) to jest LUŚKĄ a jak ma wahanie typu: "...to pewnie nie mnie woła....nie na pewno nie mnie...a może jednak?..nie, chyba nie... " . To jak slyszy DAKOTA! wtedy trybi że to jednak do niej PAńcia mówi :)
dakota0508

Postprzez dakota0508 » 2009-10-17, 22:10

Kochana moja koleżanko..powiedz Panci swojej że w okienku w którym pisze na górze ma takie kwadraciki w których musi poszukać kwagracika z napisem "Img".
Jak juz go zlokalizuje to musi Twoja Pancia mieć gdzieś na serwerach typu:
fotosik.pl
picasa.pl
czy innym, miec juz jakieś zdjecia wgrane, wysłane czy jak zwał inaczej. Jak już ma to na górze klika w pasek z adresem i prawym klawiszem klika KOPIUJ, następnie w tym okienku w którym pisze na forum klika lewym klawiszem w ten kwadracik z napisem Img. wyskoczą jej dwa znaczki [img] [img] a ona pomiedzy te znacznki musi trafic kursorem i prawym klawiszem myszy wkleic ten adres który skopiowała z serwera ze zdjeciami.
I tak nic nie zobaczy ale jak wysle wiadomosc do publikacji to wtedy czarodziejsko wszystko juz bedzie tak jak powinno byc widziane.
Hau hau
dakota0508

Postprzez dakota0508 » 2009-10-17, 22:11

mam nadzieję że logicznie napisałam..
dakota0508

Postprzez dakota0508 » 2009-10-17, 22:12

aha i nie piszcie w tym okienku " napisz KOMENTARZ" a wejdz w ten czerwony kwadracik ODPOWIEDZ
dakota0508

Następna strona

Powrót do Przedstawiamy się!