A zdjęcia świetne.

Moderator: Apcik
Leszczynka napisał(a):Jantar Psistojny i jaki czysty. Jak tak zaglądam do wielu galerii forumków to takie czyste te psiaki - moje niezbyt![]()
Kamil napisał(a):NieZ tego co słyszałem Pan sędzia był bardzo dokładny w ocenie (stałem obok stolika) zwracał uwagę np na zwarte palce, osadzenie oczu, dużo psów miało w opisie coś na temat przygotowania do wystawy, czy obycia z ringiem. Ogólnie był cierpliwy i dużo czasu przeznaczał na ocenę psa. Nie spieszył się.
Jantar podczas opisu trzy razy usiadł
Rayla napisał(a):Pierwsza myśl na temat uklepania sierści - trzepaczka do dywanów xD![]()
Proszę nie bić - ja nie potwór
![]()
A druga myśl, zalatująca herezją (również proszę nie bić) - co tam opis... Pfff... Jantar to inna nazwa bursztynu, a bursztyn jak każdy wie jest niezwykle piękny i cudowny... Zresztą każdy bern jest piękny. To mówię ja![]()
![]()
![]()
Chyba jestem chora... Miłe myśli w moim wypadku to rzecz niespotykana, ale tym razem jest inaczej.
Halina napisał(a):Kamil, Jantar śliczny jest. Jeśli miałabym wyrazić opinię to opis z Chojnic jest naprawdę bardzo dobry. Myślę, że może być powodem do zadowolenia. Na lipcowym zdjęciu rzeczywiście wygląda jakby miał przebudowany zad. Jeśli to wina siersci to wytrymuj mu tył grzbietu. Powinno pomóc
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości