śliczna kotka trikolorka i jej dzieci szukają domku.

Moderatorzy: Aga-2, Milla

śliczna kotka trikolorka i jej dzieci szukają domku.

Postprzez Daria + Chila i Luna » 2010-08-31, 20:04

Koło sklepu, w którym robie zakupy, mieszka śliczna kotka trikolorka,

kotka miała właścicielkę, ale ta dom sprzedała, a kotke z małymi zostawiła :evil:

ludzie ze sklepu i klijenci je podkarmiają, teraz ja też będę.
kotka da się pogłaskać, ale potrzebuje trochę czasu, trocę miłości a będzie świetnym kotkiem nakolankowym,
załatwiłam jej u mojego weta sterylizacje charytatywnie :D
problem jest taki, że u mnie może być ona najwyżej dzień, ze dwa dni mogłaby ją też wziąść Kasia310 z dogomani.
może tu na forum wielbicieli trikolorów ktoś ją wypatrzy!!!!
Obrazek
Obrazek
ONA MA TAKIE SZWAJCARSKIE KOLORKI :-D
Do adopcji również jej dwójka dzieci, niesety nie znamy jeszcze płci, gdyż kotki trochę dzikuski, ale głodomorki, więc trochę czasu i myśl, że się oswoją,
szylkret to pewnie kotka,a rudy ?
Obrazek
Obrazek

później dam lepsze fotki z aparatu kasi, ma lepszy sprzęcik:)

Białoczarny kocur nie do oddania,to kot właściciela sklepu:)
Daria + Chila i Luna

Ostrzeżeń: 0

Re: śliczna kotka trikolorka i jej dzieci szukają domku.

Postprzez Daria + Chila i Luna » 2010-08-31, 20:59

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Daria + Chila i Luna

Postprzez Majszczur » 2010-08-31, 22:22

Łomatko jaka prześliczna trójca :shock:
Szylkrecia lub/i tri to moje marzenie, ale małż na trzeciego kota w życiu się nie zgodzi :-/
... mała szylkrecia to oczywiście dziewczynka prawda? ... a rudy to zapewne kocurek?
Majszczur

psy: BPP: BERTA (*)... GRANDA (Princess Lovely Lady)

Postprzez Daria + Chila i Luna » 2010-09-01, 11:11

Majszczur napisał(a):... mała szylkrecia to oczywiście dziewczynka prawda? ... a rudy to zapewne kocurek?

prawdopodobnie tak:) szylkrecia to pewnie kotka a rudy jeszcze ne wiadomo, był trzeci kociak, ale on był najmniej dzikusek i znalazł juz dom, kociaki potrzebują trochę czasu ale przyzwyczają się,
Daria + Chila i Luna

Postprzez Daria + Chila i Luna » 2010-09-01, 21:35

dziś miałam telefon z wrocławia w sprawie rudego kotka:) przesyłałam więcej zdjęć i czekam na odp, czy to właśnie ten ich wymarzony rudasek:) mam nadzieję, że się spodoba :)
Daria + Chila i Luna

Postprzez Daria + Chila i Luna » 2010-09-04, 21:57

To ja wam sprzedam niusa dnia!! moja mama dziś mnie zaskoczyła i stwierdziła, że skoro i tak na sterylkę weźmiemy kotke trikolorkę, bo po sterylce dobrze 24 godziny przetrzymać kota, to jeśli nasza kotka jej odpuści i nie będzie wojen to mamuśka-trikolorka u mnie zostanie więc teraz musze ją jeszcze bardziej do siebie przekonać, wczoraj na mnie prychnęla przy próbie glaskania, mam nadzieję, że się uda w najgorszym wypadku wyląduje znow pod sklepem, tyle, że już wysterylizowana!

mam nadzieję, że się uda i mój potwór się zgodzi na towarzyszkę, jeśli jednak będzie chętny to może odpuszcze sobie te piękną damę.

państwo z wrocka nie daliznać alejest potencjalny domek z krakowa :shock: i chca przyjechać ale dopiero po 15 będą mogli rudego zabrać, mają dwie kotki w domu, ze schroniska. i dzikusek im nie straszny! jeśli do tej pory nie bedzie innego domku to prawdopodobnie tam rudy pojedzie, a szylkretka czeka....
Ostatnio edytowano 2010-09-20, 21:35 przez Daria + Chila i Luna, łącznie edytowano 1 raz
Daria + Chila i Luna

Postprzez Majszczur » 2010-09-04, 23:31

Super wieści :-D
a szylkrecia najpiękniejsza... jak to mówią "ostatni będą pierwszymi"... z pewnością gdzieś tam czeka na nią wspaniały domek.
Majszczur

psy: BPP: BERTA (*)... GRANDA (Princess Lovely Lady)

Postprzez Daria + Chila i Luna » 2010-09-20, 21:34

Kotka mamuśka jest u mnie na DT ale z planami na DS. ( jeśli moja kotka na to pozwoli ;-) )
Obrazek
Tu widać już spore cycuchy:(
Obrazek
a Tak zazwyczaj siada, boczkiem :)
Obrazek

niestety jej kocięta nadal nie mają domku :-( kociak rudy jest nadal dzikawy :-( jak się rękę wyciągnie to odskakuje, i trudno go pogłaskać, ale kotka szylkretowa daje się już pogłaskać i szybko by się zadomowiła.
Daria + Chila i Luna

Postprzez Daria + Chila i Luna » 2010-09-28, 18:32

Od soboty koczuje przy moim domu kociak, prawdopodobnie ktos z miasta go wyzwiózl do nas na wieś ( to jest nagminne, jak w Lubaniu nie ma co ze zwierzem zrobić to na uniegoszcz go :evil: ) dzięki temu koło lasku ludzie mają po 5-6 psów, bo przygarniają bidy, te którym domu nie znajdą. dziwne jest tylko to, że u mnie kotów we wsi nie ma zbyt wiele, tylko kilka osob ma od lat te same a chyba tylko ja mam po sterylce, koty jakoś dziwnym trafem sie rozchodzą :evil:
Daria + Chila i Luna

Powrót do Pozostałe zwierzęta do adopcji