Imię: Bessa
Rasa: mieszaniec
Miasto: Głogów
Sterylizacja: wkrótce
Szczepienia: tak
Kontakt w sprawie adopcji:
* drzagodha@wp.pl
* 667 096 617
Cześć! Jestem Bessa. Jakiś kretyn wyrzucił mnie na ulicę, ale ja tam się nie przejmuje. Przecież na świecie tyle ciekawych rzeczy do obejrzenia! Trochę sobie pozwiedzałam, ale zatęskniłam wreszcie za ciepłym, suchym domkiem i pełną miską... Wtedy na mojej drodze stanęli mili ludzie, którzy zabrali mnie do miejsca, które nazywam domem. Jest inny od tego, który miałam, jest tutaj sporo psów i kotów. W tamtym domu byłam jedynaczką. Ale nie narzekam - teraz mam mnóstwo kompanów do zabawy! A bawić się uwielbiam. Bardzo chętnie aportuję, lubię się też wydurniać z psimi kolegami. Tylko mam jeden problem... Podczas zabawy zgubiłam ostatnio moją żółciutką piłeczkę, nie widzieliście jej może? Zawsze się wredna przede mną chowa. Ale ja ją znajdę! W końcu nos mam nie od parady A jak już ją wytropię, to zabiorę ją do budy. Pewnie zmarzła, niech się biedna ogrzeje trochę. A później będziemy się cały dzień bawić!
Może zechcesz do mnie dołączyć? Gwarantuję, że zapewnię Ci każdą wolną chwilę! Więc jeśli szukasz kompana do wspólnych zabaw, nie zwlekaj. Przyjdź i zabierz mnie do domu!
...poza umaszczeniem, ma coś bernusiowatego w wyrazie buźki...
Może jej się poszczęści.