Spacerkiem po Warszawie!!!!

Tutaj zamieszczamy informację o naszych wspólnych spotkaniach i spacerach, jak również fotorelacje

Moderator: DolceVita

Re: Spacerkiem po Warszawie!!!!

Postprzez Leszczyna » 2010-10-09, 16:43

Roma napisał(a):Fajny spacer sobie zorganizowaliście :-D O :shock: i Majszczurek się uaktywnił jak miło :-D już myślałam, ze nam dziewczyna zaginęła w boju :lol: :lol:

Romcia to była cisza przed burzą :mrgreen: ,,Przyczajony Grandzioł - ukryty Majszczyr,, :lol: ;-) A wycieczka super - do pozazdroszczenia w pozytywnym tego słowa znaczeniu :-D :-P
Leszczyna

Ostrzeżeń: 0

Postprzez saba&mlis » 2010-10-09, 21:15

Milla716 w sprawie spacerku wyslalam wiadomosc PW, ale cos chyba nieposzla, pisze wiec na forum, ruszamy o 11.00 ze skrzyrzowania ul Sienkiewicz i Krasinskiego (wejscie do lasu) mam nadzieje ze dolaczysz, ciekawa jestem czy Saba cie pamieta :lol: .
Sabcia z rodzinka
saba&mlis
Moderator Działu

psy: Buba

Postprzez VikiGracjaFela » 2010-10-12, 19:24

A co z ewentualnym spacerem 17.10, w niedzielę? Coś ustalono ? Bo troszkę się pogubiłam...
VikiGracjaFela

psy: Teraz Fela, a wcześniej był Felek

Postprzez kreska » 2010-10-12, 19:43

Chyba zadne konkrety nie padly ;-) ale jakby co to ja sie pisze gdziekolwiek, godzina najchetniej kolo poludnia, byleby tylko nie padalo :-D

pozdr
kreska

psy: Fibi,Bibi,Balu,Lila,Lilawati, Solo i Łatka(*)
Hodowla: SOULBERN

Postprzez Ozyś. » 2010-10-12, 19:45

My raczej możemy. :-D
Ozyś.

psy: MOZZY z Leśnego Potoku [*]

Postprzez saba&mlis » 2010-10-12, 19:48

My z Milla716 i jednym psem :lol: spacerowalismy w ostatnia niedziela po lesie Mlochowskim w Podkowie Lesnej
(nie mylic z Mlochowem), juz jestesmy umowione na powtorke w najblizsza niedziela(17.10.10). Bylo by bardzo milo gdyby bylo nas wiecej. Mam nadzieje ze pogoda bedzie ladna, chyba przyjemnie wyrwac sie z miasta na swierze powietrze? :-D jak beda chetni to mozna ustalic szczegoly.
Sabcia z rodzinka
Ostatnio edytowano 2010-10-14, 23:54 przez saba&mlis, łącznie edytowano 2 razy
saba&mlis
Moderator Działu

Postprzez Milla » 2010-10-12, 19:56

Jestem za jak najbardziej :mrgreen:
Milla
Moderator

psy: Maja[*], Bonita oraz klan A&B&D

Postprzez Roxanka » 2010-10-12, 22:30

A jakieś bliższe namiary?
Roxanka

psy: TUNDRA Maltabar [']

Postprzez kreska » 2010-10-13, 07:30

saba&mlis napisał(a): Mam nadzieje ze pogoda bedzie ladna, chyba przyjemnie wyrwac sie z miasta na swierze powietrze? :-D jak beda chetni to mozna ustalic szczegoly.
Sabcia z rodzinka

a ja sie wlasnie chce wyrwac z tego swierzego powietrza do zgielkow miasta ;-) :lol:
a tak serio to sie dopasuje byleby towarzystwo dopisalo :-D

pozdr
kreska

psy: Fibi,Bibi,Balu,Lila,Lilawati, Solo i Łatka(*)
Hodowla: SOULBERN

Postprzez saba&mlis » 2010-10-13, 08:55

Moja propozycja jest nastepujaca: spotykamy sie w Podkowie Lesnej na skrzyrzowaniu ul Sienkiewicz i Krasinskiego(maps.google.pl) o godz do ustalenia moze np. 11.00, w niedziele 17.10.10. Mozna tam bez problemu zostawic samochod. Dla niezmotoryzowanych jest dobry dojazd kolejka WKD, od stacji na miejsce zbiorki mozna dojsc w niecale 10 minut.
Ja bede na pewno, z osobami zainteresowanymi proponuje wymienic nr tel na PW.
Mam nadzieje ze bedzie nas pare osob i psow, serdecznie pozdrawiam Sabcia z rodzinka
Ostatnio edytowano 2010-10-13, 18:32 przez saba&mlis, łącznie edytowano 1 raz
saba&mlis
Moderator Działu

Postprzez Sabulina » 2010-10-13, 12:20

Słuchajcie, a może jakieś spotkanie berneńczyków w parku skaryszewskim a jakis week-end teraz z październiku lub listopadzie 2010 ?
Nie znalazłam na forum żadnej informacji o jakims spotkanku w najbliżsyzm czasie, to może byliby chętni. Może są też jakieś maluchy z Warszawy, które by się chętnie pobawiły?
Sabulina

psy: Sabi, Efi (BPP)
Hodowla: bernevirtus

Postprzez Sabulina » 2010-10-13, 12:25

Witam wszystkich,
a jest ktoś chętny na spacerek/zabawy w parku skaryszewskim albo w okolicach Wawra w Warszawie? Albo Pole mokotowskie?
Jeśli tak, to moja Sabi chętnie się spotka w dowolny week-end.
Sabulina

Postprzez Milla » 2010-10-13, 13:00

Jesli ktoś jest niemotoryzacyjny to mogę się podłączyć pod grupkę idącą od WKD :mrgreen:
Milla
Moderator

psy: Maja[*], Bonita oraz klan A&B&D

Postprzez Anuta » 2010-10-13, 15:29

Jesteś z Wawra, a dokładniej, bo my z Anina. :-D Moje panie są chetne, ale maluchy? :-D
Anuta

psy: Astra(*), Nora(*) i Indi(*), Jumper, KeyRa

Postprzez saba&mlis » 2010-10-13, 16:20

Sabulina napisał(a):Nie znalazłam na forum żadnej informacji o jakims spotkanku w najbliżsyzm czasie, to może byliby chętni. Może są też jakieś maluchy z Warszawy, które by się chętnie pobawiły?

Ja dwa posty wczesniej zaproponowalam 17.10.10 Podkowe Lesna wiem ze to kawalek drogi, ale moze jednak dacie sie tym razem namowic na ta strona Warszawy, a nastepne spotkanie np z drogiej?
Ostatnio edytowano 2010-10-14, 23:53 przez saba&mlis, łącznie edytowano 1 raz
saba&mlis
Moderator Działu

Postprzez saba&mlis » 2010-10-13, 18:48

Niewiem czy Sabulina nie doczytala ze organizujemy spotkanie w Podkowie Lesnej, czy jest dla niej zadaleko i chce zorganizowac wypad konkurencyjny do Wawra? :mrgreen: . Mysle ze sa tacy co chetnie pojechali by i tu i tu wiec moze nie nakladajmy terminow? :-/ Zeby informacja byla bardziej czytelna pozwolilam sobie w swojch porzednich wypowiedziach pogrubic informacje na temat spotkania w najblizsza niedziela
Pozdrawiam Sabcia z rodzinka :-D
saba&mlis
Moderator Działu

Postprzez agusia » 2010-10-14, 08:09

saba&mlis napisał(a):Moja propozycja jest nastepujaca: spotykamy sie w Podkowie Lesnej na skrzyrzowaniu ul Sienkiewicz i Krasinskiego(maps.google.pl) o godz do ustalenia moze np. 11.00, w niedziele 17.10.10. Mozna tam bez problemu zostawic samochod. Dla niezmotoryzowanych jest dobry dojazd kolejka WKD, od stacji na miejsce zbiorki mozna dojsc w niecale 10 minut.
Ja bede na pewno, z osobami zainteresowanymi proponuje wymienic nr tel na PW.
Mam nadzieje ze bedzie nas pare osob i psow, serdecznie pozdrawiam Sabcia z rodzinka

No pięknie :!: Tak bliziutko, a ja akurat dziś wyjeżdżam.... Wrrrrr... Ale rozumiem, że jest szansa na podkowiańskie spotkania częściej :?:
agusia

psy: Omena Szumiąca Knieja

Postprzez saba&mlis » 2010-10-14, 09:13

agusia napisał(a):No pięknie :!: Tak bliziutko, a ja akurat dziś wyjeżdżam.... Wrrrrr... Ale rozumiem, że jest szansa na podkowiańskie spotkania częściej :?:

Ja w okresie jesienno-zimowo-wiosennym w kazdy ladny weekend planuje wycieczki z psem do Podkowy czy okolic, wiec mam nadzieje ze jeszcze bedzie okazja sie spotkac. Chyba zaloze oddzielny watek podkowianski, bo jak widze chetnych na spacery w Warszawie i okolicach jest troche i robi sie zamieszanie, jak rownoczesnie umawiamy sie w roznych miejscach.
Chyba zareagowalam zbyt gwaltownie na propozycje Sabuliny(przepraszam jesli poczulas sie dotknieta), ktora prawdopodobnie nie doczytala ze od kilku dni planujemy spotkanie w Podkowie i wyszla z propozycja w Warszawie czy Wawrze. Jasne jest ze nie ma sensu jechac na druga strona W-wy jak mozna sie spotkac blisko domu. Mnie chodzilo o to zeby pare bernow i ich panstwo mogli sie spotkac w jednym miejscu i zaproponowalam ladne lasy blisko mojego domu.
Moze umowmy sie ze w swoich wypowiedziach, bedziemy robic dopisek ze chodzi o spotkanie w Podkowie czy w np Wawrze?
Zycze milych spacerow, sama w innym terminie chetnie przejade sie tez na druga strona W-wy, w ta niedziela jednak wybieram Podkowe i podtrzymuje swoja propozycja
Sabcia z rodzinka
saba&mlis
Moderator Działu

Postprzez Sabulina » 2010-10-14, 13:19

Witajcie, rzeczywiście trochę namąciłam, sorka :
Jest propozycja Sabci z rodzinką na spotkanie w Podkowie Leśniej 17.10 - rzeczywiście nie doczytałam, jeszcze raz sorry, i dla mnie bardzo byłoby super, ale w tą niedzielę nie mogę niestety (ale następnym razem bardzo chętnie, jestem zmotoryzowana a moja Sabi ubóstwia jazdę samochodwme więc nie byłoby problemu z dojazdem).
Jeśli ktoś jest chętny to proponuję TEŻ berneńskie spotkanko w Parku Skaryszewskim np. 24.10.2010 (żeby nei kolidowało z tym 17.10.2010) około południa albo w okolicach Wawra/Anina: jak będą chętni to znajdziemy jakies fajne miejsce (są lasy, blisko Wisła, itp). Dajcie znać, czy zebrałaby sie jakaś choćby mała grupka.......
Sabulina

Postprzez Sabulina » 2010-10-14, 15:08

Anuta napisał(a):Jesteś z Wawra, a dokładniej, bo my z Anina. :-D Moje panie są chetne, ale maluchy? :-D

Witaj Anno,
jesteśmy dokładniej z części Wawra blisko Gocławia.
Ale do Anina nie jest daleko, możemy się spotkać w Aninie (jakaś duża łąka, park ?): w rachubę wchodzą tylko week-endy, ale 16.10 jestesmy juz umówione, a 17.10 w południe nie mogę (dlatego nie będę też w Podkowie), ale po godz. 16 w niedzielę już byłoby OK (jeszcze OK, ciemno robi się ok. 18). Myślę, że szczeniaki też chyba by mogły się pobawić, nasza Sabi to przecież jeszcze szczeniak, choć duża, z też młodszymi szczeniaczkami na psim przedszkolu ładnie się bawiła :-D
Sabulina

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Szwajcarskie spotkania