Roma napisał(a):Fajny spacer sobie zorganizowaliścieO
i Majszczurek się uaktywnił jak miło
już myślałam, ze nam dziewczyna zaginęła w boju
![]()
Romcia to była cisza przed burzą

Moderator: DolceVita
Roma napisał(a):Fajny spacer sobie zorganizowaliścieO
i Majszczurek się uaktywnił jak miło
już myślałam, ze nam dziewczyna zaginęła w boju
![]()
saba&mlis napisał(a): Mam nadzieje ze pogoda bedzie ladna, chyba przyjemnie wyrwac sie z miasta na swierze powietrze?jak beda chetni to mozna ustalic szczegoly.
Sabcia z rodzinka
Sabulina napisał(a):Nie znalazłam na forum żadnej informacji o jakims spotkanku w najbliżsyzm czasie, to może byliby chętni. Może są też jakieś maluchy z Warszawy, które by się chętnie pobawiły?
saba&mlis napisał(a):Moja propozycja jest nastepujaca: spotykamy sie w Podkowie Lesnej na skrzyrzowaniu ul Sienkiewicz i Krasinskiego(maps.google.pl) o godz do ustalenia moze np. 11.00, w niedziele 17.10.10. Mozna tam bez problemu zostawic samochod. Dla niezmotoryzowanych jest dobry dojazd kolejka WKD, od stacji na miejsce zbiorki mozna dojsc w niecale 10 minut.
Ja bede na pewno, z osobami zainteresowanymi proponuje wymienic nr tel na PW.
Mam nadzieje ze bedzie nas pare osob i psow, serdecznie pozdrawiam Sabcia z rodzinka
agusia napisał(a):No pięknieTak bliziutko, a ja akurat dziś wyjeżdżam.... Wrrrrr... Ale rozumiem, że jest szansa na podkowiańskie spotkania częściej
![]()
Anuta napisał(a):Jesteś z Wawra, a dokładniej, bo my z Anina.Moje panie są chetne, ale maluchy?
Powrót do Szwajcarskie spotkania
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość