Moderator: Apcik
no jeszcze nie do końca, ale idzie ku lepszemuAgama napisał(a):Mam nadzieję ,że z Majeczką już dobrze witaj![]()
![]()
eej no teściowa, a co wy taka nerwowa?... z Fitulcem to był jej "pierwszy raz", a o takim mistycznym uczuciu nie trąbi się tak wszem i wobec publiczniedorciaj napisał(a):No a o Fitusiu to nie wspomniała![]()
szczerze mówiąc to te 42 kilo jest przez pomyłkę i "przez zasiedzenie"kreska napisał(a):z Grandzioszka to sie wielka baba zrobila, Fibulec jej juz nie podskoczy bo jest lżejszy o 4kg![]()
![]()
wolne żarty z tym hitem, nie skrzywdzimy czytelników, nikomu nie grozi nasze (pzynajmniej moje) grafomaństwo i zadnej książki nie będzie... choć z drugiej strony może mogłybyśmy ubić z Raylą interes i przyoszczędzić nieco na wydaniu, drukując wspólnie jako rodzina - wszak przydomek mamy jednaki ;)KasiaT napisał(a): uśmiałam się jak nigdy i chyba znowu będę miała zakwasy na policzkach jak po przeczytaniu galerii PaniBisiowej-we dwie mogłybyście napisać świetną książkę,która byłaby hitem na całym świecie
![]()
kerovynn napisał(a): W zasadzie to brakowało Ci tylko jeszcze śpiącego szczura, zawiniętego wokół szyi na kształt futrzanego kołnierza![]()
Majszczur napisał(a):Aniu w myślach czytaszSzczurka bardzo mi brakuje. Panną będąc miałam kiedyś szczurki sztuk 22 (...) Niestety mój mąż nie jest miłośnikiem tych zwierzątek, więc nie naciskam. Ciesze się, że zgodził się na koty, psa i kilka akwariów...
Olcia napisał(a):I apeluję o towarzyszkę dla Mysi! Będę Ci głowę suszyć dopóki huskulka nie dostanie koleżankiI napisz koniecznie jak przekonałaś męża
![]()
Majszczur napisał(a): Nerek to była "wakacyjna przygoda" a i tak bardziej leciał na bardziej dojrzałe (oho! teraz mi się za Nerusia dostanie i za Cześkę pewnie też![]()
) [/size]
Wiola&Nero napisał(a): Nerek nie miał przyjemności poznać Grandzioszka osobiścieMoże nadrobi to w Boszkowie
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości