GRANDA i... jej banda ;)

Galeria z ogólnym dostępem. Można się tu pochwalić swoją pociechą!

Moderator: Apcik

Re: GRANDA i... jej banda ;)

Postprzez Agama » 2011-03-16, 21:17

Mam nadzieję ,że z Majeczką już dobrze witaj ;-) ;-)
Agama

Ostrzeżeń: 0
psy: Philadelphia, Alhambra, Fiona, Kayah i Nemezis
Hodowla: Z CICHEJ GÓRKI

Postprzez dorciaj » 2011-03-16, 21:24

No a o Fitusiu to nie wspomniała :roll: - tylko Neruś, gwiazdy, ognisko i ogonek :roll:
No foch jak nic :evil:

Cieszę się, że Jesteście :-D
dorciaj

psy: Fito Piorun Aris

Postprzez PaniBisiowa » 2011-03-16, 21:26

:-)
PaniBisiowa

psy: Biszkopt (ORLANDO Stoplandia)

Postprzez kreska » 2011-03-16, 21:32

Szczerze się ciesze ze Wasza Bandę widzę na forum :-D z Grandzioszka to sie wielka baba zrobila, Fibulec jej juz nie podskoczy bo jest lżejszy o 4kg ;-) :-D

pozdr
kreska

psy: Fibi,Bibi,Balu,Lila,Lilawati, Solo i Łatka(*)
Hodowla: SOULBERN

Postprzez daria » 2011-03-16, 21:43

No w końcu kobieto jesteś na forum :-D :-D :-D
Dal Maji życzenia zdrówka,zdrówka,zdrówka.... :-D :-D :-D :-D :-D
A dla Pani Grandy Majszczurowej STO LAT :-D
daria

psy: Cometa Balticanis (Birma)

Postprzez SwissW » 2011-03-16, 22:36

Grandzia to już kawał futra :-)

Urodzinowe głaskańce dla niej ;-) Fajnego macie szczurka.

Fajnie, że jesteście z powrotem, brakowało mi Grandziulkowych opowieści ;-)
SwissW

psy: Bobi i Riko

Postprzez Olcia » 2011-03-16, 23:46

Proszę wycałować ode mnie Grandzinę urodzinowo.

I apeluję o towarzyszkę dla Mysi! Będę Ci głowę suszyć dopóki huskulka nie dostanie koleżanki :evil: I napisz koniecznie jak przekonałaś męża :-)
Olcia

psy: entlebucherka Negra

Postprzez Agnieszka_Norisa » 2011-03-17, 09:17

Witam . Fajnie, że znowu jesteś . Widać wiosna idzie i nastaje nowy czas , oby jak najlepszy . Całusy dla Grandusi , piękna dama z niej i zdrówka dla całej Bandy :-)
Agnieszka_Norisa

psy: Jim Morrison vel. Jimmy

Postprzez saba&mlis » 2011-03-17, 09:21

Duzo zdrowia dla calej bandy :-D :-D
saba&mlis
Moderator Działu

psy: Buba

Postprzez kruszon » 2011-03-17, 09:28

Majszczur nareszcie ożył :mrgreen: :-D
kruszon

psy: Kruszon

Postprzez Halina » 2011-03-17, 09:45

Zdrowia dla Majeczki przede wszystkim. Dla Dandy najlepsze urodzinowe życzenia.

No to jak do żywaych wracacie to zdjęć się pojawi zapewne troszkę. Czekamy więc :-)
Halina
Moderator

psy: Karo, Sotella,Ofra, Kora[*], Bora[*], Berni[*]
Hodowla: Szumiąca Knieja

Postprzez Anirysova » 2011-03-17, 10:31

Witam znowu na forum i dużo zdrówka życzę dla całej rodzinki :-D
Anirysova
Moderator

psy: Monia, Wiki, Banu, Sisi i Duma
Hodowla: Anirys Team FCI

Postprzez HaniaHa » 2011-03-17, 12:13

Wszystkiego dobrego życzymy!!!!!!!!!!!!!! I czekamy w miarę możliwości na fotki! No i wszystkiego naj dla jubilatki! :-P Nasz Daguś 4 kwietnia skończy rok!!! :-o
HaniaHa

psy: DSPP - Grand Dager Żorska Prima FCI

Postprzez KasiaT » 2011-03-17, 15:00

I następna długaśna galeryjka zaliczona ;-)Masz kobieto dar pisania i opowiadania :mrgreen: Twoje historyjki są po prostu cudne i napisane z wielkim humorem(przy wielu z nich uśmiałam się jak nigdy i chyba znowu będę miała zakwasy na policzkach jak po przeczytaniu galerii PaniBisiowej :mrgreen: -we dwie mogłybyście napisać świetną książkę,która byłaby hitem na całym świecie ;-) )
Granda jest cudna,a jej zdjęcia od oseska po prawie dorosłą pannicę-REWELACJA(oczywiście cała galeria jest doskonała i ogląda się ją jak dobry serial i nie można się już doczekać następnego odcinka :mrgreen:)
Życzę dużo zdrowia całej rodzinie i czekam z niecierpliwością na następny odcinek berneńskiej telenoweli :lol:
KasiaT

psy: Nefra-Kropelka i Obelix-Leszczyna

Postprzez Majszczur » 2011-03-17, 22:58

Dzięki za ciepłe przywitanie i życzenia :-) Fajnie tak wrócić jak "do domu po długiej podróży"

Agama napisał(a):Mam nadzieję ,że z Majeczką już dobrze witaj ;-) ;-)
no jeszcze nie do końca, ale idzie ku lepszemu :-) przynajmniej mam taką nadzieję Dzięki.

dorciaj napisał(a):No a o Fitusiu to nie wspomniała :roll:
eej no teściowa, a co wy taka nerwowa?... z Fitulcem to był jej "pierwszy raz", a o takim mistycznym uczuciu nie trąbi się tak wszem i wobec publicznie :evil: trochę taktu kobieto ;-) :mrgreen: Nerek to była "wakacyjna przygoda" a i tak bardziej leciał na bardziej dojrzałe (oho! teraz mi się za Nerusia dostanie i za Cześkę pewnie też :roll: ;-) )

kreska napisał(a):z Grandzioszka to sie wielka baba zrobila, Fibulec jej juz nie podskoczy bo jest lżejszy o 4kg ;-) :-D
szczerze mówiąc to te 42 kilo jest przez pomyłkę i "przez zasiedzenie" :oops: Kurier zamiast Bozita for Puppy przywiózł mi Bozita for high activity :roll: a sucz w tym czasie akurat (wś)cieczkę dostała i była taka activity że hoho :roll: trzy tygodnie bez spuszczania ze smyczy, ino świńskim truchtem przy pancinym kolanie, to się dziewucha zapasła masakrycznie. W miesiąc złapała 3 nadprogramowe kilogramasy :evil: Ale my te tłuszcze wkrótce ubijemy i sobie będzie mógł Fibulec podskakiwać bez strachu, że ją Grandzior swoją masą wprasuje w murawę !!!

Fota z dzisiejszego spaceru. Niestety tylko w statyce, bo za biegającą Grandą migawka sony alfa nie nadążała ;-) :lol: :lol: :lol: Wiem wiem, mamy strasznie zapuszczone uszy, jak po gofrownicy :roll: :lol:

Obrazek

KasiaT napisał(a): uśmiałam się jak nigdy i chyba znowu będę miała zakwasy na policzkach jak po przeczytaniu galerii PaniBisiowej :mrgreen: -we dwie mogłybyście napisać świetną książkę,która byłaby hitem na całym świecie ;-)
wolne żarty z tym hitem, nie skrzywdzimy czytelników, nikomu nie grozi nasze (pzynajmniej moje) grafomaństwo i zadnej książki nie będzie... choć z drugiej strony może mogłybyśmy ubić z Raylą interes i przyoszczędzić nieco na wydaniu, drukując wspólnie jako rodzina - wszak przydomek mamy jednaki ;) :lol: :lol: :lol:

Tak sobie przeleciałam dzisiaj nasz wątek (nie wiem czemu większośc zdjęć ze szczenięctwa się nie otwiera :evil: ) i na trzeciej stronie znalazłam co następuje:
kerovynn napisał(a): W zasadzie to brakowało Ci tylko jeszcze śpiącego szczura, zawiniętego wokół szyi na kształt futrzanego kołnierza :lol:

Majszczur napisał(a):Aniu w myślach czytasz ;-) Szczurka bardzo mi brakuje. Panną będąc miałam kiedyś szczurki sztuk 22 (...) Niestety mój mąż nie jest miłośnikiem tych zwierzątek, więc nie naciskam. Ciesze się, że zgodził się na koty, psa i kilka akwariów...

i nawiązując do powyższego ...
Olcia napisał(a):I apeluję o towarzyszkę dla Mysi! Będę Ci głowę suszyć dopóki huskulka nie dostanie koleżanki :evil: I napisz koniecznie jak przekonałaś męża :-)

Wiedziałam, wiedziałam, wiedziałam, że mi nie odpuścisz ;-) :lol: Na razie na jakiś czas szanse na towarzystwo są pogrzebane :-( To cud że w ogóle szczurcia z nami została. Nie przekonałam Krzyśka, nie miałam kiedy, po prostu przyszłyśmy ze szczurcią w czapce, no przecież nie wyrzuci żywego stworzenia.
Dobrze wiesz, że nie tak miało być, zupełnie nie tak i w ogóle jeszcze nie teraz. Ale stało się i mamy malutką. Mysia jest z interwencji, Mysia jest bez papierów, i nie dumbo jak chciałam i nie aguti ani nawet russian blue, i choć to kundelek z pseudo jest przekochana...
... i mimo, że mój TŻ codziennie z jej powodu umiera na zawał, dżumę i przetrącone męskie ego - MYSIA ZOSTAJE :!: :mrgreen:
Olcia... nasz misterny plan nie wypalił przez splot pewnych okoliczności na jakie natrafiłam z Mają w zaprzyjaźnionym zoologu, do którego poszłyśmy po pokarm dla rybek a trafiłyśmy na... pokarm dla węża... :evil: (ale to przydługa opowieść i nie wiem czy nie przynudzę tym, których szczurcie nie interesują, może napiszę na szczurzym forum, ale pewnie mnie tam zjedzą za nieprzepisowe postępowanie :-> )
Majszczur

psy: BPP: BERTA (*)... GRANDA (Princess Lovely Lady)

Postprzez Wiola&Nero » 2011-03-17, 23:08

Majszczur napisał(a): Nerek to była "wakacyjna przygoda" a i tak bardziej leciał na bardziej dojrzałe (oho! teraz mi się za Nerusia dostanie i za Cześkę pewnie też :roll: ;-) ) [/size]

:evil:
Nerek nie miał przyjemności poznać Grandzioszka osobiście :roll: Może nadrobi to w Boszkowie :?: 8-)

Fitusiu nie martw się na zapas, bo ja teraz mam w domu swoją osobistą, "dojrzałą" :evil: dooopcię i świata poza nią nie widzę. Jak będziesz miły, to może pozwolę Ci ucałować jej stopę :mrgreen:

Madziu - dobrze że jesteś, miło Cię czytać :-D
Ostatnio edytowano 2011-03-17, 23:12 przez Wiola&Nero, łącznie edytowano 1 raz
Wiola&Nero

psy: Nike(*), Gina i Nero-BPP

Postprzez Danka2208 » 2011-03-17, 23:10

No Majszczurowa z Grandzinką się pojawila
My spoznione sto lat dla Grandziska zyczymy

obrazek
Obrazek został zmniejszony.
Danka2208

psy: Frodo
Hodowla: Pamajo Canis Familiris

Postprzez Majszczur » 2011-03-17, 23:19

Wiola&Nero napisał(a): Nerek nie miał przyjemności poznać Grandzioszka osobiście :roll: Może nadrobi to w Boszkowie :?: 8-)

ŻE CO :?: :shock: :shock: :shock:
Nero ! Bluźnisz chłopie! A w Sulejowie to kto się do Grandzi przystawiał i czułe słówka w uszko przy ognisku szeptał?!?!? No kto?!
A że dzieci Cześce zmajstrowałeś to inna sprawa.
Noramlnie mega foch :roll: :evil: ... :lol: :lol: :lol:
Majszczur

Postprzez Wiola&Nero » 2011-03-17, 23:29

Majszczur nie pij więcej :mrgreen: Do Sulejowa dotarłaś sama w towarzystwie Dorci i jej Fitusia :lol: Notabene bardzo żałowałam, że małej kulki nie mogłam wycałować :roll:
Wiola&Nero

psy: Nike(*), Gina i Nero-BPP

Postprzez Majszczur » 2011-03-17, 23:37

Wiolka... ja chyba rzeczywiście powinnam iść na odwyk :roll: ... właśnie uświadomiłaś mi, że jestem bezgranicznie (żeby nie powiedzieć bezdennie) upojona Grandą... wydaje mi się, że jest ze mną już ze sto lat ;-) :mrgreen:
Ale wtopa :oops: :lol: :lol: :lol:
Majszczur

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Galeria psiaków