Dagata napisał(a):Apcik napisał(a):ooo w końcu ktoś z cieszyńskiego zawitał na forumw której części mieszkacie?
witamy serdecznie i również o zdjęcia sie upraszamy
w "stolicy", czyli tam gdzie Ty i Cezary, pozdrawiam!
asiaqu napisał(a):witamy serdecznie ja mam ich 4 i nie wyobrażam sobie że ktoregoś zabraknie najstarsza Bogna kończy w tym roku 8 latek i zaczynam się martwić o nią chociaż nic jej nie dolega
Majszczur napisał(a):Witaj!
Drugi psiur rzeczywiście jest najlepszą decyzją po stracie ukochanego towarzysza, tylko każdy dojrzewa do tego w innym czasie. Mnie zajęło ponad rok zanim po stracie Bertusi trafiła do nas Granda. Granda jest z nami ciałem, a Berta cały czas pozostaje duchem. Życzę Ci wielu wspaniałych lat z Nemo
Czela napisał(a):Dagata witam.
Psie radosci i problemy omowisz tylko z osoba kochajaca psa prawdziwie i traktujaca go jak czlonka
rodziny i przyjaciela. Z "wlascicielem" nie porozmawiasz, bo on jest tylko wlascicielem. Ma psa, bo
dzieci chcialy lub sasiedzi maja, przeciez on nie gorszy, wiec ma.
Tutaj jestes wsrod swoich. Wiele osob rozumie twoj bol, po stracie Noemi, ale rowniez twa radosc
z posiadania Nemo, bo sami to przezyli. I nigdy nie doszukuj sie podobienstwa, bo tak jak wsrod
ludzi, tak i wsrod psiakow, kazdy jest inny i bardzo kochany, bo one tak maja.
Powodzenia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości