Słodkie widoki. Zazdroszczę. Wchodzę w etap marzeń o dwupaku... niestety to nierealne
Moderator: Apcik
KasiaT napisał(a):W związku z powyższym prace ogrodowe są już domeną obu psiaków:mogę oba wynająć w zastępstwie koparki-doły różnej wielkości i głębokości-oczywiście niekoniecznie w miejscu zamówionym
KasiaT napisał(a):Oczywiście Obelix w dalszym ciągu pyskuje i dyskutuje
4mala napisał(a):
A na powaznie to juz sie obawiam kolejnego spotkania Terrrorysty Obelixa z Bossem Koksem.
Jednym słowem kino na kółkach a właściwe na czterech łapach
Leszczyna napisał(a):Ale opowiastkaUśmiałam się do łez
![]()
To Obelix jak mamusia albo wujcio BISZ
Gen dominujący
HaniaHa napisał(a):Hehhe rewelacja
OlgaO napisał(a):Kasiu ale macie wesolo
kerovynn napisał(a):Przy takim dwupaku to Wam telewizja nie potrzebna - każdego dnia komedia, sensacja i nieco horroru![]()
![]()
![]()
- i wszystko nie powtarzalne
![]()
![]()
![]()
![]()
umala napisał(a):Kasiu Kasiu jedziemy do Białego w sobotę i zostajemy do niedzieli. Jakie macie plany?
Mizianki kudłaczom
Tunia napisał(a):ciekawe od kogo się tego nauczyłyJest tylko jedna różnica. Młodej nie pociągają żadne wiejskie rarytasy
Leszczyna napisał(a):Charakterne te dzieciaki jak ich mamusia
Miśka napisał(a):Leszczyna napisał(a):Charakterne te dzieciaki jak ich mamusia
Pani Kasiu, więcej takich orzeszków poprosimy, to lepsze od telewizjii innych atrakcji
KasiaT napisał(a):No terrorysta jest z niego niezły,ale nad tym pracujemy,bo mały ma charakter dyktatora i chce żeby wszystko było po jego myśli-oj biedna Nefra-ale potrafi mu czasami pokazać gdzie jego miejsce(szczególnie jeżeli chodzi o jej kanapę i o nasze łóżko w sypialni-czasami potrafi go wygonić
a nam wtedy oczy staja dęba, bo ona jest aniołem w psiej skórze
)a jedzenie i zabawki to mu oddaje,i patrzy wtedy na mnie zrozpaczonym wzrokiem i przychodzi się poprzytulać,żeby jej pożałować.Więc jak z Nefrą nie trzeba było chodzić na żadne szkolenia-bo dziewczynka jest bardzo mądra i posłuszna i sama wszystko łapie w lot,to z ancymonkiem Obelixem(mimo tego,że zna już wszystkie podstawowe komendy i bardzo ładnie je wykonuje) zapiszemy się na pewno na szkolenie z posłuszeństwa
Miśka napisał(a):Jestem zachwycona Obelixem i jego pomysłami też![]()
mon04 napisał(a): Ja proponuję trzypak,mamy koparkę,kosiarkę i śmieciarkę![]()
![]()
![]()
kerovynn napisał(a):![]()
![]()
u nas jest prawie DOKŁADNIE tak samo - z tym , że młody to ogar a nie bern - prawie, bo Esia przestała bronic naszego (jej i naszego) łóżka...
Wydra napisał(a):Pani Kasiufajny masz ten duecik, tylko jestem ciekawa jak Twój małżonek znosi takie dwie gaduły w domu(dotychczas miał tylko jedną
![]()
)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości