ewazoltowska napisał(a):no widzisz szczęćciarzu !!!! Jak zasłużyłeś na zaufanie !!!! fajnie jest pobiegać bez linki !
Oj fajnie
saba&mlis napisał(a):Ale to podwyzszenie to ci chyba Ten Duzy troche za wysokie zrobil skoro z poslania musisz zjadac![]()
![]()
A wcale że nie. Jak się tu sprowadziłem to byłem tak wygłupiony że bałem się własnego cienia. To Oni bym coś zjadł podawali mi jedzenia do łóżka i takie arystokratyczne nawyki mi pozostały. A poza tym jeszcze trochę czuje się niepewnie i lepiej jak z tyłu osłania mnie ściana.
dorciaj napisał(a):Oj chłopie - czy ty aby nie masz u nich za dobrze![]()
![]()
Co mnie wybrałaś to mam. Teraz nie zwalaj wszystkiego na mnie.
Wydra napisał(a):Ciekawa jestem kiedy dowiemy się ,że Ten Duży przygotowuje dla Ciebie jakieś M2?
A właśnie że już mam. Ten Duży zrobił piękną budę pod schodami wejściowymi jeszcze dla mojego poprzednika. Jest część zimowa i letnia gdzie można nawet jamy kopać. Jak tylko tu przyjechałem to mi ją pokazał. Wszedłem obwąchałem i wyszedłem. Czyli byłem w niej dwa razy - pierwszy i ostatni. Mój poprzednik podobno też tam wchodził tylko jak Tan Duży tam wlazł. Niech się domyśla co jest nie tak. Obecnie wylegują się tam dzikie koty. Jak nie zapomnę to poproszę Dużego by zrobił zdjęcie. Pewnie poczeka jak na tyle się zaprzyjaźnimy bym i ja był na zdjęciu.
marzena napisał(a):Czytam, oglądam i uśmiecham się najserdeczniej![]()
Bosski psiur, pańciostwo, dom, okolice i opowieści
Pamiętaj że to wszystko moja zasługa. Gdyby mnie nie było to On by nie pisał.
Cefreud napisał(a):
podpisuję się pod Marzeną wszystkimi kończynami
Wydra napisał(a):Czy Ty przypadkiem nie masz za dobrze? Jak tak dalej pójdzie to całkiem Ci się w głowie przewróci![]()
Ciiicho

Ares Bero the First.