czyżby?kerovynn napisał(a):Tu jest kilka fotek Grzesia![]()
viewtopic.php?f=3&t=943&p=304332&hilit=fauna+i+flora#p304332

przepraszam, nie mogłam się powstrzymać, strasznie mnie od wczoraj Wasz wątek rozśmiechował
Moderator: Apcik
czyżby?kerovynn napisał(a):Tu jest kilka fotek Grzesia![]()
kerovynn napisał(a):Tu jest kilka fotek Grzesia![]()
tiaaaaa... a jak tak mam niemal za każdą wizytą w WaszymMajszczur napisał(a):przepraszam, nie mogłam się powstrzymać, strasznie mnie od wczoraj Wasz wątek rozśmiechował
KasiaT napisał(a):Tak się zastanawiam jak wygląda środek waszego samochodu -bo z tego co widać Esia dba o to,aby ilość w nim błotka była zawsze na stałym poziomie![]()
Hekate napisał(a):zazdraszczam takiego dystansu do siebie,
Jestem ukontentowana w zupełności. Pozdrów serdecznie ode mnie Grzesia, z sentymentem wspominam wieczorki u Romy, kiedy to chiński zbieracz ryżu sypał dowcipami jak z rękawa. To dar którego zawsze zazdrościłam.Teraz seria ze specjalną dedykacją dla Magdy-Majszczurka
kerovynn napisał(a):Hekate napisał(a):zazdraszczam takiego dystansu do siebie,
Jak się trafi na swoją drugą polówkę - ale tę właściwą, ze 100% akceptacji - to opinia reszta świata się nie liczy. Wtedy sie poznaje co to znaczy wolność - wolność od głupich poglądów, niewygodnych schematów, opinii i oszczerstw i ogółu głupoty ludzkiej. Cudowny stan![]()
![]()
![]()
Majszczur napisał(a):Mam nadzieję, że Esia zanim dała się zagonić do Świniobusa dała Pańci siarczystego mułem pachnącego buziaczka z podskokiem![]()
Majszczur napisał(a):To dar którego zawsze zazdrościłam.
Aaa to insza inszość. Zmierzyam swoją miarą, ja kundla nie płuczę i już zyskałam miano koronnego syfiarza osiedlowegokerovynn napisał(a): To jest świniobus a nie chlewnia na kółkach - pilnujemy by się prosiaki wytaplały w czystej wodzie przed powrotem![]()
Paula, jeśli myślisz o tym o czym myślę ja i co przykuło mój wzrok bardziej niż Robin zastygły w pozycji zajączka to to się nazywa Sen o HawajachPaniBisiowa napisał(a): PvG ma zawsze jakiegoś fajnego ciucha![]()
Majszczur napisał(a): uraczyć drinkiem z parasolką gdzieś na lazurowej plaży![]()
Neda napisał(a):Również podziwiam Grzesia za chęć pozowania dla forum. Chyba, że może on nie wie, że my się tu nim zachwycamy?![]()
kerovynn napisał(a):My jesteśmy NIENORMALNI![]()
kerovynn napisał(a):
Na ogół o 7,00 Robin zasypiał więc miałam jeszcze jakieś 15 minut na dospanie. . Obecnie do atrakcji doszła nam Kronika wypadków miłosnych. Młody po mizianiu zaczyna zaloty, które bardzo szybko przechodzą w głośny lament złamanego psiego serca (i nie tylko serca) w tym momencie Grzes nie wytrzymuje
![]()
zabiera kołdrę, poduszkę i... idzie dospać na kanapie w ogrodzie :)
Ja sie trzymam dzielnie bo mocno wierzę, że to się kiedyś musi skończyć![]()
Obrazek został zmniejszony.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości