Hej, więc czołem
Obrazek został zmniejszony.Zacznę od trochę spóźnionych życzeń dla rodzeństwa z miotu "E"- w szczególności dla forumkowego Braciaka Experta
![:] :]](./images/smilies/icon_45.gif)
Skończyliśmy już 10 tygodni, w poważy wiek wkraczamy
Obrazek został zmniejszony.Z tejże okazji dostałem pyszne ucho zajęce do podgryzania.

Normalnie się zdziwiłem, że oni mi coś w końcu dali- mówią, że jestem za gruby. Czy trochę ponad 11 kg to aż tak dużo?

Przecież ja jestem dobrze zbudowany
A tak wygląda poważny Pan Pies
Obrazek został zmniejszony.Ostatnio dwunogi wróciły z tych większych zakupów. Zostawili na podłodze torbę z mięskiem

Ja myślałem, że to dla mnie, a tu takie zdziwienie z ich strony

No co, zjadłem tylko 25 dag. salami

Oczywiście jak każdy dobrze wychowany Berneńczyk papierek zostawiłem w nienaruszony stanie

I wiecie co? Te gamonie nie chcą zrozumieć, że ja się dla nich tak poświęciłem

Przecież ja to zjadłem, żeby sprawdzić, czy nie sprzedali im nie świeżego. Jeszcze by się gamonie zatruły. A tak stwierdzam, że mogą kupować to salami. Ech... co oni by beze mnie zrobili?
Obrazek został zmniejszony.Kobieto, przestań świecić mi tą lampą po oczach