Kiniu! Czy twoja galeria mogła by w końcu ożyć!! Wiesz posty z 15 Sierpnia ...
Może jakieś zdjęcia !
A tak poza tym... masz wielkie pozdrowionka, uściski i buziaki od "Varniakowej Paki" czyli mnie Gresta i Verniakowego
Dziękujemy za buziaki!!

Vanilliowy Team też przesyła uścisków sto
Kasiu, mam w zanadrzu bardzo dużo zdjęć (w tym z cudownych wakacji na Jaśkowej Polanie u Babci Romki

)

i jak wszystko ogarnę i będę miała trochę czasu to zaatakujemy Was zdjęciami i będziecie mieli nas dość na kolejne kilka miesięcy
Może powiem króciutko co u nas.

Więc w sumie wszystko po staremu, żyjemy, uczymy się nowych sztuczek i w ogóle
![:] :]](./images/smilies/icon_45.gif)
Ostatnio pracujemy nad odkręcaniem kraniku od zlewu w łazience

Jak się nauczymy i skombinuje jak nakręcić filmik to będzie

(bo na razie nie mam kompletnie czym

)
Dzisiaj właśnie byłyśmy sobie z Vani na Paradzie Psów Adoptowanych

(organizowało nasze schronisko w Bydgoszczy, w którym jestem wolontariuszką) więc wsiadłyśmy w autobus i jazda

(a żeby zaoszczędzić na biletach i nie tracić 8, tylko 4 w dwie strony to zrobiłyśmy sobie ,,mały'' spacerek na przystanek autobusu, który jechał bezpośrednio, to nic, że i tak poszłyśmy gdzie indziej i musiałyśmy biec, ale ze mną to normalne, że bez przygód się nie odbędzie

). Było bardzo fajnie

Spotkało się przyjaciół (zarówno tych dwunożnych jak i czworonożnych

), przeszliśmy się, psy się pobawiły, trochę poćwiczyłyśmy i w ogóle było bardzo sympatycznie

I miałyśmy kolejną okazję do potrenowania skupienia wśród innych psów, wyszło całkiem nieźle, chociaż chwile rozkojarzenia też były

A nawet znalazłyśmy się w telewizji gdzieś w tle

(dla zainteresowanych:
http://www.tvp.pl/bydgoszcz/informacja/ ... 30/5386652 - 8.35 zaczyna się reportaż o paradzie

patrzcie na tyły i szukajcie Vanillki, jesteśmy prawie cały reportaż, ale z tyłu - siedzimy na ziemi, a potem idziemy

)
Acha, jeżeli ktoś chce zobaczyć to jeszcze tutaj:
http://www.tvp.pl/bydgoszcz/informacja/ ... 30/5275243 jest reportaż z Wystawy Kundelków w Bydgoszczy

7:35 się zaczyna. Byłam na Niej obecna, także jako wolontariuszka, z psem o imieniu Funka.

Na wystawie był pokaz pozytywnego szkolenia psów schroniskowych ,,Lira'' i właśnie uczestniczyłam tam z Funką. Było super! Best In Show zdobył seniorek
Wiedziałam, że się rozpisze

Pozdrawiamy wszystkich serdecznie i buziaki przesyłamy