VANILLA SKY von Romanshof

Galeria z ogólnym dostępem. Można się tu pochwalić swoją pociechą!

Moderator: Apcik

Re: VANILLA SKY von Romanshof

Postprzez Vanilla Sky » 2011-07-24, 16:30

Vanilka jak zawsze urocza dziewczyna :-)
co Ona wyrabia z tym swoim jęzorkiem... :lol:
Kinia foty to Ty umiesz robić <brawo> <okok>

:lol: Dziękujemy :mrgreen: :oops: :love2:

Śliczna pannica <tak> Super z Was para. Nuda to chyba obce słowo dla Was i bardzo dobrze tak trzymac :]

Bardzo dziękujemy <buzki> :-D

Będziemy na pewno, intensywnie się "socjalizujemy" i łazimy gdzie się da. A do Sopotu blisko... ;)

<okok> <buzki>

Aaaaaaaaaaaa,to Vanillka :?: :?: :?:Dawno nie zaglądałam do galerii,bo zawsze szybko i brak czasu :kulka: A ona już taka duuuża,dostojna i śliczna.Kinia sesja bajkowa,a jak Vanillka ślicznie pozuje <tak> :radocha2: Gratulacje za zdany egzamin :!: :!: :!: :!: :!:

Dziękujemy ślicznie :mrgreen: <buzki> :love2: :love2:

Pięknie moje kochane :love:

Spoiler:
A jaka ładna pogoda u was :roll:

Dzięki :love2: :lol: Pogoda Kaśka to jest do kitu ;-) no ale zdarzają się dni takie jak na zdjęciu ... już nie będę narzekać :roll:

Niedługo kolejne zdjęcia :mrgreen: :mrgreen:
Vanilla Sky

Ostrzeżeń: 0
psy: FEDERICO Bene Vobis i VANILLA SKY von Romanshof

Postprzez agatKa2212 » 2011-07-24, 16:37

Vanilka to cudowna dziewczynka.Tworzycie naprawdę super zgrany duet.Pogratulować <brawo>
agatKa2212

psy: Delicja i Baby :-)
Hodowla: Skryte Marzenie

Postprzez Vanilla Sky » 2011-07-25, 20:19

No dobrze... to zdjęć ciąg dalszy ]:->

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
W przerwach na piciu i odpoczynek Kinia oczywiście nie mogła usiedzieć w miejscu 5 minut i musiała się czymś zająć :roll: ;P
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Pan/Pani Motylek <buzki>
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Moja ulubiona wariatka :love2:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Myszka :love:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Nasz kupel <haha>
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Razem :]
Obrazek
Obrazek
I nasz drugi kumpel, ale tego Pana poznałyśmy niedawno :-D Patrzę, a tam biegnie takie małe, chude, pasiaste.. któż to inny jak Whippet? ;-)
Obrazek
Obrazek
:love2:
Obrazek
Kumpel tak nas lubi, że nie chciał wracać :-D
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

W ogóle to troszkę zmieniam taktykę pracy z Vanillką. :] (Oczywiście jak najbardziej pozytywna). Chcę troszkę spróbować coś innego :-) Rozumiemy się z Vanillką dobrze, ale czuję, że to jeszcze nie to co bym chciała. Dążymy do tego idealnego porozumienia.. i chciałabym, żeby mimo wszystko szkolenia były ulubioną porą dnia Vanillki. Nie tylko dlatego, że są smaczki ]:-> :-D Bierzemy się ostro do pracy :-D trzymajcie za nas kciuki <buzki>

A na koniec wakacji postaram się o jakiś extra filmik :-D Taki szkoleniowy. :-) (nie wiem jeszcze jak, ale się postaram 8-) )
Vanilla Sky

Postprzez Vanilla Sky » 2011-07-25, 20:20

Vanilka to cudowna dziewczynka.Tworzycie naprawdę super zgrany duet.Pogratulować

Bardzo dziękujemy!! :love2:
Vanilla Sky

Postprzez Elmo » 2011-07-25, 20:42

<buzki> :love: :love2:
Tu mi Pańcia podpowiada- śliczna sunia. Jak bym ja sam tego Vanillko nie wiedział :love2:
Borys
Elmo

psy: Etap i... :]
Hodowla: Majowy Skarbiec

Postprzez Vanilla Sky » 2011-08-11, 00:18

Witamy Was cieplutko!! :-D

Tak w skrócie, co u nas nowego <haha>

Obiecałam, że następnym razem pojedziemy do Myślęcinka na spacer z lustrzanką.. i obietnicy dotrzymałam, lustrzanka poszła z nami, ale z popsutą kartą pamięci :kulka: W każdym bądź razie byłyśmy nad wodospadem i było cudownie :-D Vanillka mogła znów poszaleć goniąc rzucane przeze mnie kamyki do wody, a następnie łapiąc wodę w powietrzu i na koniec kopiąc łapką w poszukiwaniu tego zaginionego kamyczka ;-) Bardzo lubi tą zabawę <haha>

Ostatnio też spodobało się Panience gonienie latawca :-D

I pracujemy trochę nad wyrobieniem lepszej kondycji, więc codziennie rano i wieczorem jeździmy sobie razem na rolkach :-D

Mam też nowe zdjęcia z jakiegoś spacerku, ale mam całkowicie zapchany dysk <załamka> więc muszę najpierw to załatwić, potem będą zdjęcia <tak>

Z nowych sztuczek to uczymy się teraz odróżniania trampków od innych butów i przynoszenia mi ich, jak Vanillkę o to poproszę ;) I próbujemy wyćwiczyć bardziej dokładność w wykonywanych komendach. <tak>

Przesyłamy buziaki <buzki>
Vanilla Sky

Postprzez jbeata » 2011-08-11, 07:19

To czekamy na fotki i obiecany filmik ze szkolenia. :-) może nauczymy się czegoś od Was :-)
jbeata

psy: Pola,Rose,Klara,Beauty,Phoebe,Rolex, Erotica (*)
Hodowla: Mocne Góralki

Postprzez Elmo » 2011-08-11, 22:15

Vanilla Sky napisał(a):

Z nowych sztuczek to uczymy się teraz odróżniania trampków od innych butów i przynoszenia mi ich, jak Vanillkę o to poproszę ;) I próbujemy wyćwiczyć bardziej dokładność w wykonywanych komendach. <tak>

Wow :shock:
Kinga- jak się tego uczy? Proszę o info na PW <prosi>
No i czekamy na zdjęcia :love2:
Elmo

psy: Etap i... :]
Hodowla: Majowy Skarbiec

Postprzez Vanilla Sky » 2011-08-11, 22:28

To czekamy na fotki i obiecany filmik ze szkolenia. może nauczymy się czegoś od Was

Ojej jak miło :-D Dziękujemy, postaramy się jak najszybciej! :-D

Buziaki dla Dziewczynek :love2:

Wow
Kinga- jak się tego uczy? Proszę o info na PW
No i czekamy na zdjęcia

Jula, oczywiście <haha> Napiszę na gg, ok? :-D Jak chcesz to zobacz na naszej stronie mamy spis sztuczek, jak coś Ci się spodoba i będziesz chciała się podpytać jak nauczyć Twojego malucha to nie krępuj się i śmiało pisz :love2:
Vanilla Sky

Postprzez Vanilla Sky » 2011-08-15, 00:11

Dzisiejszej nocy byłyśmy z Vanillą na zawodach dogtrekkingu w Inowrocławiu :mrgreen: :mrgreen: Było super!! :radocha2:

Zajełyśmy II miejsce!! (razem z Kamilą i Jej dalmatem <buzki> ) :mrgreen: :mrgreen: :radocha2: :radocha2: A od 1 miejsca dzieliły nas.... 2 MINUTY!! <hahaha> <hahaha>

WIęcej tutaj: viewtopic.php?f=19&t=8018&start=20

ZAPRASZAMY!! :love2: :love2: :love2:
Vanilla Sky

Postprzez mysia.x » 2011-10-02, 22:01

Kiniu! Czy twoja galeria mogła by w końcu ożyć!! :[ Wiesz posty z 15 Sierpnia ... <nono>
Może jakieś zdjęcia ! <skromny>

A tak poza tym... masz wielkie pozdrowionka, uściski i buziaki od "Varniakowej Paki" czyli mnie Gresta i Verniakowego <dokuczacz> <buzki>

:love2: :love2:
mysia.x

psy: VERNE von Romanshof , Forest

Postprzez Vanilla Sky » 2011-10-02, 23:31

Kiniu! Czy twoja galeria mogła by w końcu ożyć!! Wiesz posty z 15 Sierpnia ...
Może jakieś zdjęcia !

A tak poza tym... masz wielkie pozdrowionka, uściski i buziaki od "Varniakowej Paki" czyli mnie Gresta i Verniakowego

Dziękujemy za buziaki!! :mrgreen: Vanilliowy Team też przesyła uścisków sto <buzki> <buzki>

Kasiu, mam w zanadrzu bardzo dużo zdjęć (w tym z cudownych wakacji na Jaśkowej Polanie u Babci Romki <buja_w_oblokach> :-D ) :mrgreen: i jak wszystko ogarnę i będę miała trochę czasu to zaatakujemy Was zdjęciami i będziecie mieli nas dość na kolejne kilka miesięcy :lol:

Może powiem króciutko co u nas. :-) Więc w sumie wszystko po staremu, żyjemy, uczymy się nowych sztuczek i w ogóle :] Ostatnio pracujemy nad odkręcaniem kraniku od zlewu w łazience :-D Jak się nauczymy i skombinuje jak nakręcić filmik to będzie :-D (bo na razie nie mam kompletnie czym :( )

Dzisiaj właśnie byłyśmy sobie z Vani na Paradzie Psów Adoptowanych :-D (organizowało nasze schronisko w Bydgoszczy, w którym jestem wolontariuszką) więc wsiadłyśmy w autobus i jazda :-D (a żeby zaoszczędzić na biletach i nie tracić 8, tylko 4 w dwie strony to zrobiłyśmy sobie ,,mały'' spacerek na przystanek autobusu, który jechał bezpośrednio, to nic, że i tak poszłyśmy gdzie indziej i musiałyśmy biec, ale ze mną to normalne, że bez przygód się nie odbędzie <juhu> ). Było bardzo fajnie :-D Spotkało się przyjaciół (zarówno tych dwunożnych jak i czworonożnych :-D ), przeszliśmy się, psy się pobawiły, trochę poćwiczyłyśmy i w ogóle było bardzo sympatycznie :-) I miałyśmy kolejną okazję do potrenowania skupienia wśród innych psów, wyszło całkiem nieźle, chociaż chwile rozkojarzenia też były ;-) A nawet znalazłyśmy się w telewizji gdzieś w tle <juhu> (dla zainteresowanych: http://www.tvp.pl/bydgoszcz/informacja/ ... 30/5386652 - 8.35 zaczyna się reportaż o paradzie :-) patrzcie na tyły i szukajcie Vanillki, jesteśmy prawie cały reportaż, ale z tyłu - siedzimy na ziemi, a potem idziemy :-) )

Acha, jeżeli ktoś chce zobaczyć to jeszcze tutaj: http://www.tvp.pl/bydgoszcz/informacja/ ... 30/5275243 jest reportaż z Wystawy Kundelków w Bydgoszczy <haha> 7:35 się zaczyna. Byłam na Niej obecna, także jako wolontariuszka, z psem o imieniu Funka. :-D Na wystawie był pokaz pozytywnego szkolenia psów schroniskowych ,,Lira'' i właśnie uczestniczyłam tam z Funką. Było super! Best In Show zdobył seniorek :mrgreen: :-)

Wiedziałam, że się rozpisze :-D Pozdrawiamy wszystkich serdecznie i buziaki przesyłamy <buzki> <buzki>
Vanilla Sky

Postprzez mysia.x » 2011-10-03, 09:45

No proszę! Jakby nie napisać to byśmi sie nie dowiedzieli :nonono: Dziękujemy za buziaki <buja_w_oblokach> Ale sie u was dzieje! Czekamy na filmiki z ćwiczeń ... obiecane :[ no i na zdjęcia! Z niecierpliwością czekam na te u Babci Romy <haha>
Buziole! <buzki>
mysia.x

Postprzez Alice » 2011-10-05, 13:21

Kinia, ale z Was pracowite mróweczki :okok: Jesteśmy pod wrażeniem <brawo> Wyczochraj od nas Vanilkę :love2:
Alice

psy: Tori von Romanshof

Postprzez Vanilla Sky » 2011-11-09, 23:10

No proszę! Jakby nie napisać to byśmi sie nie dowiedzieli Dziękujemy za buziaki Ale sie u was dzieje! Czekamy na filmiki z ćwiczeń ... obiecane no i na zdjęcia! Z niecierpliwością czekam na te u Babci Romy
Buziole!

<haha> Jak będziemy miały czym nakręcić to obiecam, że będzie! :-D Z obi bym chciała przede wszystkim :-) Za zdjęcia się zabieram! :-D postaram się jak najszybciej

Kinia, ale z Was pracowite mróweczki Jesteśmy pod wrażeniem Wyczochraj od nas Vanilkę

Dziękujemy bardzo! <buzki> Vanillka wyczochrana i każde mi przekazać podziękowania <rotfl>

A ja postaram się dzisiaj dodać jakieś zdjęcia i trochę nowości! :radocha2: ale nie obiecuję, że dam radę :-(
Vanilla Sky

Postprzez Romked » 2011-11-16, 23:26

O rany, dawno u Was nie byłem. Tyle nowych zdjęć. Bardzo podobają mi się te z lata, zwłaszcza zbliżenia motyli itp.
Vanilka ma fajnych psich kumpli.
Romked

psy: Tetyda, Asteria, Nodik
Hodowla: Canis Magnus

Postprzez mysia.x » 2011-11-17, 00:02

Kiniusz weź ożyw troche Galerie :nieok:
mysia.x

Postprzez Ola_Dora » 2011-11-17, 17:38

No właśnie :!: Ostatnie zdjęcia z lipca. :shock: Chociaż ja miałam z maja . xd
Kto to widział ? :nonono: Dawaj, dawaj ! ;-)
Ola_Dora

psy: EYOWA Ered Luin [*]

Postprzez Vanilla Sky » 2012-02-13, 21:38

Dobra, odkurzamy galerię :mrgreen:

Kilka nowych zdjęć Vani :]

obrazek
Obrazek został zmniejszony.
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek

a ogólnie to Vanillka ma się dobrze :] .. wczoraj do naszej rodzinki dołączył mały Franiu :mrgreen: :mrgreen: (założę Mu osobną galerię, zapraszam :-D )

Na razie z dogadaniem się jest tak sobie, ale myślę, że chwilka i będzie lepiej :] mam nadzieję..

pozdrawiamy <buzki>
Vanilla Sky

Postprzez kreska » 2012-02-14, 09:31

a tu jest Vanillka <tak> a nie lepiej wam miec jedna, wspolna rodzinna galerie tylko zmienic tytul...<mysli> jak beda wspolne zdjecia to gdzie bedziesz je wstawiac..;-)

pozdr
kreska

psy: Fibi,Bibi,Balu,Lila,Lilawati, Solo i Łatka(*)
Hodowla: SOULBERN

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Galeria psiaków