kerovynn napisał(a):No wiesz Kasiateoretycznie Ci wierzę, z tymi latającymi wiórami i ADHD, ale ....
...fotki zdecydowanie temu przeczą!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No chyba, ze fociłaś cudze berny![]()
bo tak sobie patrze i patrzę a patrzę...a tu sama słodycz, spokój, przytulność...
może doły w ogrodzie kopie po nocach SZM - sfrustrowanynieposiadaniem psa?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ta...wiem,że fotki temu przeczą ,bo robione są przez mojego SZM późnym wieczorem,a moje czorty są po kilkugodzinnym spacerze leśnym-więc padają wtedy jak nieżywe na kanapie i nabierają siły na następny dzień,a w ich małych główkach rodzą się wtedy nowe plany zagłady ogródka,kotów sąsiadów i włażenia mi na głowę

A widzisz mój SZM mówi,ze to na pewno ja kopie te doły z nudów,a tym samym żeby i on po powrocie z pracy nie czuł się zbędny i miał co robić przy domu

Neda napisał(a):No wyglądają na misiowate przytulasy wylegujące się na kanapieTakie aniołeczki
![]()
Ja poproszę fotki tych aranżacji ogrodowych... może jakieś inspiracje będę czerpaćA tych grzybowych lasów to szczerze zazdroszczę... u mnie dookoła tylko pola
Ale zachciało się wyprowadzać z miasta to teraz mam
Ta...aniołeczki-a mi się raczej wydaje,że dzieci belzebuba

najmniej 5 h spaceru dziennie,upodlaniu do granic możliwości ogrodu i wypatroszeniu co najmniej 4 pluszków

A z grzybami ,to faktycznie jest u nas ich zatrzęsienie-więc przy okazji wybiegania moich psowatych po lesię,to ja sama w tym czasie zbieram grzyby-i mam już zamrożonych 8 kg kurek i zrobionych z takiej samej ilości marynat (z kurek)
ani@ napisał(a):Wesoło u Was na całego![]()
grzeczniutko to one tak dla zmyłki przez chwilkę siedzą na kanapie
No chociaż Ty jedna mnie rozumiesz

jbeata napisał(a):Fruśka piękna dziewuszkaObelix już taki wielki chop, takie grzeczne
...aż nie chce się wierzyć w to co o nich piszesz
![]()
My też już nie długo będziemy spacerować z naszymi suczętami po lasach...mam nadzieję.
Frunia jest cudna,piękna ,śliczniasta

Życzę z całego serca możliwości bliskiego sąsiedztwa lasu,bo to najlepsze miejsce spacerowe,jakie można sobie wymarzyć

Justynka napisał(a):Psiury przepiękneObelix tak wyrósł ..chętnie zobaczyłabym fotkę tego przystojniaka w pełnej okazałości, ciekawa jestem czy już przerósł Nefrę
![]()
Futrzaka z ADHD to ja też mam i z pewnością mogę stwierdzić, że to schorzenie nie wyklucza bycia super słodkim, kochanym misiem przytulaskiemwręcz nasila
![]()
Jak na razie jak wychodzę z nimi na spacery to nie mam jak zabrać ze sobą aparatu-bo w jednej ręce mam koszyk na grzyby,a w drugiej trzymam smaczki,smycze-ale za jakiś czas postaram się uwiecznić młodego żyrafa

A widzisz ja też się z tym zgodzę,że im większy ADHD,tym prztulaśność wzrasta

julka213 napisał(a):Ale słodziutkie miśki kanapowce![]()
dominikrac napisał(a): a Obelix napewno nie jest mniejszy od braciszka no i za chwilę przerośnie Nefrunię
ta...misie kanapowce,które czasami to zakochałyby na śmierć

A faktycznie,to Obelix jest już równy z Nefrą-dopiero dzisiaj to zauważyłam,bo do tej pory to cały czas był dla mnie małym pieseczkiem

PaniBisiowa napisał(a):Właśnie widać to ADHDKurczak nadal ma głowę
Sympatycznie macie. Pozdrówki!
Kurczak,to już wiele głów stracił-i to jest cioteczno- cioteczny ze strony dziadka po babce potomek tego pierwszego i na pewno nie ostatniego