Moderator: Apcik
Majszczur napisał(a):btw też nas nie odwiedzasz
Gosia1812 napisał(a):My chcemy zdjęcia Esi i Robina.![]()
Pliiiiiiiiiz.
Gosia z Kajką
Milla napisał(a):Zdecydowanie kanapa jest za mała.. o miejsce siedzenia dla dwunogów to już nawet nie pytam
Gosia1812 napisał(a):Wybiera sobie ciekawe miejsca do siedzenia.
Milla napisał(a):o miejsce siedzenia dla dwunogów to już nawet nie pytam
co widać po subtelności jego zalotów do Esi - miałam jej wczoraj uszy wyczyścić, zaglądam, a tam różowiuśko i czyściutko. W inne zakamarki nie zaglądam bo pewnie też podobnieKasiaT napisał(a):to już nie podlotek-to prawdziwy Pan Pies
nie wiem czy zrzucił, czy sadełko przerobił na mięśnie. Teraz jest zimno a psiaki 8 godzin dziennie hasają po ogrodzie - może więcej spala, bo tez i więcej rano dostaje. Na większy mebel nie ma szans, bo się nie zmieści. Psy mają fotel, sofę i legowisko, gorzej z namisaba&mlis napisał(a):widze ze Robin troche zrzucil cialka? (wczesnie mu sie chyba na tym gotowanym troche przybralo)![]()
kerovynn napisał(a): Wesoło nie jest. Ale ważne że żyje.
co widać po subtelności jego zalotów do Esi -miałam jej wczoraj uszy wyczyścić, zaglądam, a tam różowiuśko i czyściutko. W inne zakamarki nie zaglądam bo pewnie też podobnieKasiaT napisał(a):to już nie podlotek-to prawdziwy Pan Pies
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości