Małe czarne i puka w szybkę.

Obrazek został zmniejszony.
To ja.

Siad zostań.

Waruj.

Równaj.

Moderator: Apcik
Majszczur napisał(a):On jest taki... nieprzyzwoicie idealny z twarzy... >
anula napisał(a):Moje też tak "pukają" w szybę. Fajny maluch.
Aniu tak to są bankowo ślady po pazurach niestety, u nas jest podobnie udekorowane okno.
Majszczur napisał(a):Właśnie widzę, stąd ""po pytaniu o charakterek
Spoiler:
marieanne napisał(a):Troche mnie przeraziłaś. Czy na tej szybie są ślady po pazurach?![]()
Maluchświetny
Majszczur napisał(a):On jest taki... nieprzyzwoicie idealny z twarzy... ciekawe jak z charrrakterrrkiem będzie
A good choice
annasm napisał(a):marieanne napisał(a):Troche mnie przeraziłaś. Czy na tej szybie są ślady po pazurach?![]()
Maluchświetny
Okno jest ..."matowe" do wysokości 1,3m. Ale rysy mają charakter sentymentalny, młody jest tylko kontynuatorem.Majszczur napisał(a):On jest taki... nieprzyzwoicie idealny z twarzy... ciekawe jak z charrrakterrrkiem będzie
A good choice
On jest nieprzyzwoicie idealny nie tylko z twarzy.
Jest taki jak chciałam żeby był.
Otwarty na człowieka. Otwarty na nowe rzeczy. Znakomicie dogadujący się z innymi psami (z roli szczeniaka oczywiście). Wpatrzony we mnie jak w obrazek - "zrób coś ze mną".
Niesamowicie chętny do pracy. I uśmiechnięty non-stop. I przychodzi się rano przytulić.
A jednocześnie diabelskie chochliki ma w oczach i dziury w moim szlafroku i koszuli świadczą same za siebie.![]()
.
meggy napisał(a):annasm napisał(a):marieanne napisał(a):Troche mnie przeraziłaś. Czy na tej szybie są ślady po pazurach?![]()
Maluchświetny
Okno jest ..."matowe" do wysokości 1,3m. Ale rysy mają charakter sentymentalny, młody jest tylko kontynuatorem.Majszczur napisał(a):On jest taki... nieprzyzwoicie idealny z twarzy... ciekawe jak z charrrakterrrkiem będzie
A good choice
On jest nieprzyzwoicie idealny nie tylko z twarzy.
Jest taki jak chciałam żeby był.
Otwarty na człowieka. Otwarty na nowe rzeczy. Znakomicie dogadujący się z innymi psami (z roli szczeniaka oczywiście). Wpatrzony we mnie jak w obrazek - "zrób coś ze mną".
Niesamowicie chętny do pracy. I uśmiechnięty non-stop. I przychodzi się rano przytulić.
A jednocześnie diabelskie chochliki ma w oczach i dziury w moim szlafroku i koszuli świadczą same za siebie.![]()
.
i w moich spodniach![]()
buziaki :)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości