Moderator: Apcik
annasm napisał(a):Zdjęcia super, ale taniec na szczątkach wymiata. Nawet piłeczka ze sznurkiem tego nie przebije.
annasm napisał(a):I śnieg macie taki jakby świeższy. U nas juz o jedenastej rano głowa bałwanowi odpadła.
annasm napisał(a):Dla fanów piłeczki ze sznurkiem wspomnę że Czak nie aportował niczego - wspomnianej wyżej piłeczki również nie. A Choice ... cóż... jest inny, aportuje wszystko.
marieanne napisał(a):Moment moment. Czy Ty mi przypadkiem nie sugerujesz, że do nas nie da sie dojechać cywilizowanymi i nie wojskowymi środkami transportu?![]()
Wiesz, jakby co to ja mam troche znajomości w LPRze, może tam by was na pokład zabrali?
marieanne napisał(a):(...) bardzo przystojni panowie ratownicy![]()
(...)
baksak napisał(a):marieanne napisał(a):(...) bardzo przystojni panowie ratownicy![]()
(...)
A cóż to? Chyba jeden pan behawiorysta będzie musiał zmienić metody i zacząć stosować kolczatkę...![]()
O lotniczych uniesieniach nie wspominając...
Bijou napisał(a):Gratulujem superpsiaczki rewelacja a jakie szczęśliwe pozdrawiamy
aga.s napisał(a):Aniu ,a do Legionowa nie jedziecie ?
Gosia1812 napisał(a):Właśnie nie ma zamku. Oglądałam zdjęcia i czekałam, że choć na jednym będzie go widać. Ale psiakom widać, że się podobało. Piękne zdjęcia, piękne psy. Gratulacje sukcesów wystawowych.
Gosia z Kajką
baksak napisał(a):Piękne okoliczności przyrody![]()
Gratulujemy też dobrych wyników
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości