Moderator: Apcik
Majszczur napisał(a):O kurczaki! świetne paluchy, bardzo realistyczne. Też miałam podobne zobić i... zapomniało mi się(te pierwsze to marcepanowe z paznokciami z migdałów ? a posoka na migdałach z czego?)
Załóżmy BPPM - berneńską partię pożeraczy marchewek- kilku zasłużonych członków/członkiń
by się znalazło
baksak napisał(a):A tyle palców to nawet Borsuk w całej karierze nie poodgryzał...
aga.s napisał(a):Majszczur napisał(a):(...)Załóżmy BPPM - berneńską partię pożeraczy marchewek- kilku zasłużonych członków/członkiń
by się znalazło
(...)Jestem za BPPM !!!!! chociaż Gabanka marchewkę pożera tylko jak w zasięgu wzroku pojawi się konkurencja
baksak napisał(a): Słowo partia jakoś mi nie pasuje![]()
baksak napisał(a):Co do ilości palców odgryzionych przez Borsuka, to kłopotem jest brak statystyk. Borsuk najchętniej urywa oponentom łby. I nie wiadomo czy to można policzyć jako 20 palców, czy też liczą się tylko palce urwane samodzielnie
meggy napisał(a):paluchy rewelaca!!!![]()
Czy to kuchareczka Julka?to jej dzielo hihi
Majszczur napisał(a):Tak mnie te paluchy natchnęły, że chyba zrobię dzisiaj jakiś spóźniony mroczny wypiek
aga.s napisał(a):(...)Oj ,oj nie wiem czy my możemy się z Wami spotkać ,bo jak Gabuśka pobierze nauki u Borsuka to może być niewesoło(...)
Majszczur napisał(a):baksak napisał(a): Słowo partia jakoś mi nie pasuje![]()
pierwotnie miało być Stowarzyszenie ale nijak nie chciało się zapisać przez duże "P"
Jakieś pomysły? (...)
baksak napisał(a):aga.s napisał(a):(...)Oj ,oj nie wiem czy my możemy się z Wami spotkać ,bo jak Gabuśka pobierze nauki u Borsuka to może być niewesoło(...)
Myślałem, że boicie się o siebie...![]()
baksak napisał(a):aga.s napisał(a):Majszczur napisał(a):(...)Załóżmy BPPM - berneńską partię pożeraczy marchewek- kilku zasłużonych członków/członkiń
by się znalazło
(...)Jestem za BPPM !!!!! chociaż Gabanka marchewkę pożera tylko jak w zasięgu wzroku pojawi się konkurencja
Słowo partia jakoś mi nie pasujeZresztą trzeba by się chyba Florka zapytać. Wprawdzie nie odkrył jedenia marchewek, ale zasługi w propagowaniu to ma przecież znaczne!
![]()
Myślę też, że motywacja do pożerania nie ma znaczenia. Ważny jest sam akt pożarcia![]()
Co do ilości palców odgryzionych przez Borsuka, to kłopotem jest brak statystyk. Borsuk najchętniej urywa oponentom łby. I nie wiadomo czy to można policzyć jako 20 palców, czy też liczą się tylko palce urwane samodzielnie
baksak napisał(a):(...)Berneńscy Poplecznicy Pożeraczomarchwiowców?
aga.s napisał(a):Magda pisałyśmy równocześnie i wywaliło mój post w kosmos![]()
Tak więc , nazwa powinna być dopasowana do skrótu BPP łatwo nie będzie ,ale przecież lubimy wyzwania . Jednak bez względu na to jak nazwiemy twór zrzeszający pożeraczy marchwi , jej szefem czy Prezesem powinien zostać za zasługi w pożeraniu marchewek Florek . Pamiętaj jednak ,ze wszyscy pozostali członkowie w skrytości ćwiczą ,żeby Cię obalić .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości