Moderator: Apcik
NataliaK-G napisał(a):(...) A na wątrobę polecamy hepatil, wit. E, melatoninę i essentiale forte. U Bono taka terapia daje pozytywne skutki.
baksak napisał(a): Paca nas jak oszalały po pyszczkach i hurtowo ubija komary![]()
aga.s napisał(a):(...)A może te komary ,to nowa terapia polegająca na upuszczaniu krwi ? Tak dla zdrowotnościA po wszystkim Kudłaty je tłucze ,żeby sprawdzić czy dostatecznie dużo krwi upiły ? (...)
kerovynn napisał(a):(...) a ja myślę, że te komary to taki pretekst i zasłona dymna coby Kudłaty mógł stresy odreagować. (...) haniebnie spoliczkuje psy i mu lżej. A psy nie dość, że mają obite mordki to jeszcze się cieszą , że to niby od krwiopijczych bestii bohaterski Kudłaty własnym łapskiem ich obronił.
cóż za hipokryzja.....![]()
Expert, może to do jakiego TOZ-u zgłosić nalezy, że was Kudłaty maltretuje?![]()
Asia Morrisowa napisał(a):(...)Wszystko potrafią synchronicznie (...)
baksak napisał(a):Tylko troszkę ją martwi, że ciągle biorą ją za zabiedzonego berneńczyka![]()
Ale ja sobie myślę, że to bardzo dziwne - bo skoro tylu ludzi ma pojęcie jak mniej więcej wygląda berneńczyk, to czemu u licha my z Duśką ciągle jesteśmy "bernardynami"?![]()
baksak napisał(a):Może nie jestem lokalnym patridiotą ale jakoś mi wszystko jedno.
baksak napisał(a):Tak im się spodobało, że obie powiedziały, że jak będą duże to zostaną bobrami...![]()
marieanne napisał(a):Już się właśnie zastanawialiśmy, czy Was nie zalało.... miło widzieć że nieW przeciwnym razie zmuszeni bylibyście pływać na Kudłatym....
Poker napisał(a):(...)smutno by było bez Was i szaro, no wręcz ponuro - uwielbiam tą galerię i jej twórców i to poczucie humoru
Spoiler:
aga.s napisał(a):Nareszcie jesteścieJuż się martwiliśmy tą nieoczekiwaną ciszą . A jak widzę stosujecie wymówki podobne do marianny .Ona twierdziła ,ze nie takie światło do robienia zdjęć ,a Wy ze pogoda nie taka
![]()
Mam nadzieję ,ze się poprawicie .![]()
Duśka wygląda r-e-w-e-l-a-c-y-j-n-i-e , jaka odpasiona .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ile teraz waży ?
Ekaperciku nie zaniedbuj galerii .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości