Nowy pupil

Jeżeli dopiero dołączyliście do grona Użytkowników naszego Forum zapraszamy do krótkiej autoprezentacji.

Moderatorzy: saganka2, Barbel

Re: Nowy pupil

Postprzez bertosz05 » 2013-09-28, 22:08

Witamy my tez mamy sunie z Rokady Berinde <tak>
bertosz05

Ostrzeżeń: 0
psy: Berinda,Amira,Chappie
Hodowla: BERTOSZ

Postprzez Ziolo11 » 2013-09-30, 14:06

joasia856 napisał(a):Jest z nami piąty dzień, pochodzi z hodowli Rokada(okolice Częstochowy), tak naprawde to on mnie wybrał, kiedy ogladałam szczeniaczki on pierwszy do mnie podleciał :-) nie zdążyłam go pogłaskać a on już lizał mnie po buzi :-D Był najbardziej rozbrykany ze wszystkich szczeniaków i wiedziałam że nie chce juz innego:) ...

Coś w tym stwierdzeniu chyba jest, że "to pies wybiera swojego właściciela a nie na odwrót" . Moja sunia tak samo na mnie wskoczyła jako pierwsza i mimo, że przyjechałem po psa to Pani Żona nie pozwoliła <okok> a i mi było łatwiej <haha> Niech się Pako dobrze chowa <okok>
Ziolo11

psy: Neska + Dolly
Hodowla: Ziołowy Zakątek

Postprzez beta68 » 2013-10-01, 19:23

obrazek
Obrazek został zmniejszony.[/quote]

Ach te oczka i spojrzenie. Słodziak. Cieszę się, że decyzja zapadła i psiak ma cudowny domek.
beta68

psy: Collin
Hodowla: z Abra- ber

Postprzez Anirysova » 2013-10-01, 20:20

joasia856 napisał(a):Jest z nami piąty dzień, pochodzi z hodowli Rokada(okolice Częstochowy), tak naprawde to on mnie wybrał, kiedy ogladałam szczeniaczki on pierwszy do mnie podleciał :-) nie zdążyłam go pogłaskać a on już lizał mnie po buzi :-D Był najbardziej rozbrykany ze wszystkich szczeniaków i wiedziałam że nie chce juz innego:) Odkąd jest z nami w domu nie odstępuje mnie na krok,przy mnie spi , najczęściej ze mną sie bawi,mimo że osób do zabawy mu nie brakuje:) i uwielbia gryzć moje kapcie:)Wszyscy zakochaliśmy sie w nim od pierwszego spotkania :love2:

My mamy Victorię z Rokady, więc jestesmy berneńską rodzinką :love:

Załóż na forum psiaczkowi swoją galerię i wstawiaj zdjęcia, dużo zdjęć <tak>
Anirysova
Moderator

psy: Monia, Wiki, Banu, Sisi i Duma
Hodowla: Anirys Team FCI

Postprzez kasia1 » 2013-10-04, 12:03

Witamy i mocno ściskamy, bo jesteśmy rodziną.
Nasza Dareczka kochana,jest z hodowli Rokada, a córcia jej piękna Belinka jest po tacie Zarino (tatuś wprawdzie z Deikowej Doliny, ale teraz u Pana Darka sobie mieszka w Poraju). Piszę o Zarinku, bo to może też tatuś Waszej pociechy. Obydwie nasze panny mają "psiecudowne" charaktery, więc wybór myślę bardzo dobry. Przesyłam rodzinną fotkę i życzę wraz z dziewczynkami wszystkiego dobrego.
obrazek
Obrazek został zmniejszony.
kasia1

psy: Darka Rokada, Bella Kajtkowe Sny
Hodowla: Kajtkowe sny

Postprzez majaimonika » 2013-10-04, 22:41

Piękny chłopczyk. I zgadzam się w 100 % , to pies wybiera właściciela! u nas Bright po plecach rodzeństwa wdrapała mi się na kolana:-) a, że przyjmując ją do rodziny nie myślałam o wystawach, osiągnięciach itp, tym bardziej jestem dumna, że wybrała właśnie nas...
majaimonika

psy: Bright Alpejska Kraina Szczęścia, Ibiza Miłość w t
Hodowla: Miłość w tricolorze

Postprzez joasia856 » 2013-10-07, 11:34

kasia1 napisał(a):Witamy i mocno ściskamy, bo jesteśmy rodziną.
Nasza Dareczka kochana,jest z hodowli Rokada, a córcia jej piękna Belinka jest po tacie Zarino (tatuś wprawdzie z Deikowej Doliny, ale teraz u Pana Darka sobie mieszka w Poraju). Piszę o Zarinku, bo to może też tatuś Waszej pociechy. Obydwie nasze panny mają "psiecudowne" charaktery, więc wybór myślę bardzo dobry. Przesyłam rodzinną fotkę i życzę wraz z dziewczynkami wszystkiego dobrego.
obrazek
Obrazek został zmniejszony.

U Pako tatą tez jest Zarino a mamą Basia:) Ale piękne są wasze panny :puchar: dziekujemy za zyczenia i my również zyczymy wszystkiego dobrego:)
joasia856

psy: Pako:)

Postprzez joasia856 » 2013-10-07, 11:36

Mamy juz założoną galerie zdjęć na forum,wiec zapraszam wszystkich do oglądania :radocha2: <buzki>
joasia856

psy: Pako:)

Postprzez kasia1 » 2013-10-07, 11:56

Pako jest rozkoszny i spojrzenie faktycznie ujmujące. Basię pamiętam, bo jest kuzynką i mniej więcej rówieśnicą naszej Dareczki (niedługo 4 lata, jak ten czas leci). Jestem pewna, że synuś Zarinka i Basi będzie bardzo grzeczny i kochający.
kasia1

psy: Darka Rokada, Bella Kajtkowe Sny
Hodowla: Kajtkowe sny

Poprzednia strona

Powrót do Przedstawiamy się!