joasia856 napisał(a):Jest z nami piąty dzień, pochodzi z hodowli Rokada(okolice Częstochowy), tak naprawde to on mnie wybrał, kiedy ogladałam szczeniaczki on pierwszy do mnie podleciałnie zdążyłam go pogłaskać a on już lizał mnie po buzi
Był najbardziej rozbrykany ze wszystkich szczeniaków i wiedziałam że nie chce juz innego:) ...
joasia856 napisał(a):Jest z nami piąty dzień, pochodzi z hodowli Rokada(okolice Częstochowy), tak naprawde to on mnie wybrał, kiedy ogladałam szczeniaczki on pierwszy do mnie podleciałnie zdążyłam go pogłaskać a on już lizał mnie po buzi
Był najbardziej rozbrykany ze wszystkich szczeniaków i wiedziałam że nie chce juz innego:) Odkąd jest z nami w domu nie odstępuje mnie na krok,przy mnie spi , najczęściej ze mną sie bawi,mimo że osób do zabawy mu nie brakuje:) i uwielbia gryzć moje kapcie:)Wszyscy zakochaliśmy sie w nim od pierwszego spotkania
kasia1 napisał(a):Witamy i mocno ściskamy, bo jesteśmy rodziną.
Nasza Dareczka kochana,jest z hodowli Rokada, a córcia jej piękna Belinka jest po tacie Zarino (tatuś wprawdzie z Deikowej Doliny, ale teraz u Pana Darka sobie mieszka w Poraju). Piszę o Zarinku, bo to może też tatuś Waszej pociechy. Obydwie nasze panny mają "psiecudowne" charaktery, więc wybór myślę bardzo dobry. Przesyłam rodzinną fotkę i życzę wraz z dziewczynkami wszystkiego dobrego.
Obrazek został zmniejszony.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości