To wspaniale że ma tam tak dobrze

Moderator: Apcik
Wanda napisał(a):Halinka, jak ty masz fajnie, eeech, normalnie raj u Ciebie
przez P.P. 2008-05-21, 12:38
Halinka same śliczności u Ciebie chomiki ,kotki ,berniusie a Kora w swojej letniej "lodówce" rewelacja Skąd ja to znam
przez Wanda 2008-05-21, 12:52
Halinka, jak ty masz fajnie, eeech, normalnie raj u Ciebie
przez Roma 2008-05-21, 14:06
Czy to aby nie szykuje się małe prywatne ZOO Miło popatrzeć na tak urozmaicony zwierzostan.Może tak jeszcze konika do kompletu
przez posiara 2008-05-21, 20:21
Chmiczki bardzo ładne Kiedyś też miałam dżungala z początku to prawie wszystkie noce nie przesypiałam
Chmiczki bardzo ładneKiedyś też miałam dżungala z początku to prawie wszystkie noce nie przesypiałam
przez Ania i Kontra 2008-05-21, 22:01
Halinko, my też czekamy na kotka. Kontra będzie miała nowego przyjaciela Kocurka odbieramy już w przyszłym tygodniu.
przez Tess 2008-05-22, 13:40
Chomiczki fantastyczne! Halinko - jesli chodzi o współzycie kota z chomikami - to mozna spróbować kociaka od małego do nich przyzwyczajać. Może się okazać, że wyniknie z tego wielka, wzajemna miłość kocio-chomicza ( moja Norka jest typem takiego kota). Mały kociak i tak nie da rady skrzywdzić chomików, a może się uda. I mam pytanie - czy Twoje psy wiedzą co to jest kot? Bo psy w stadzie zachowują się czasem nieobliczalnie.
przez nugatika 2008-05-22, 13:52
chomiczki sliczne, ja też długo marzyłam o małych dżungalskich, "niestety" skonczylo sie na Nugacie
a Elka piękna! Uwielbiam biało-czarne kotki...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości