tak, Dino to piekny pies! ja bede do znudzenia powtarzac

ze chetnie zobaczylabym go na jakiejs wystawie, chlopak prezetuje sie cudnie!
jezeli chodzi o rozpoznawalnosc entli to na pierwszej wizycie wet uznal sante za kundelka

na moim osiedlu jedynie ze 3 osoby rozpoznaly ze to szwajcar, pare razy zdarzylo sie ze ktos bral sante za beagla

albo jakiegos psa mysliwiskiego, a dla wiekszosci ludzi to zwykly burek
wiem, ze w warszawie sa jeszcze co najmniej dwa entle - jeden samiec Frodo, bedzie na klubowce i jakis jeden ktory byl szkolony w Baritusie. Ja go nie widzialam, ale znajomy byl z nim w grupie.
Asia ja na wystawie planuje byc i w sobote i w niedziele, i chyba jednak zabiore ze soba Sante (ale raczej tylko w niedziele, bo w sobote bede chciala porobic zdjecia). A jezeli chodzi o znak rozpoznawczy to Santa bedzie miala niebieska smycz i obroze, a ja jestem niewysoka z krotkimi kreconymi wlosami koloru sredni/ciemny blond

byc moze bedzie ze mna kolezanka i/lub moj tata.
Ania dziekuje za sugestie, postaram sie mala wyczesac, albo nawet lepiej - wykapac.
J.&A. normalnie czytam o Luscie - a to wykapana Santa

widac ze sa siostrami

moja to samo, lubi sobie zbierac rozne "przysmaczki" z ziemi, tylko czasem gorzej z jej oddechem... przez pewien czas chodzila nawet w kagancu bo przechodzila sama siebie
a jezeli chodzi o zdrowie... ja kupowalam mocnego, zdrowego i wytrzymalego psa do sportu (agility) i wystaw... tymczasem wyszlo jak wyszlo, i wszystkie moje plany runely... pogodzilam sie z tym, nie mialam wyboru, lecz nie ukrywam ze jest mi przykro. pocieszam sie tym, ze to na pewno nie jest moj ostatni pies, mam ambitne plany

musze tylko jeszcze troche poczekac na lepsze warunki lokalowe
a Wy bedziecie na wystawie??