Super,że sędzia rozwiał wątpliwości ale pomysł z rozmnażaniem-dramat.
Szkoda słów..........

Moderator: annasm
Ola napisał(a):Ania Gd napisał(a):IQ poniżej 90
tylko metoda "walić pięścią między oczy"![]()
![]()
Na podstawie czego, twierdzi Pani, że moje IQ poniżej 90? To są chyba testy zawierające pytania na wiele tematów?
Ania Gd napisał(a):Na podstawie Pani wypowiedzi.
Aga-2 napisał(a):Przyznam, że takiego zakończenia tej historii się nie spodziewałam zupełnie.![]()
Olu, właśnie takie postępowanie właścicieli psów rodowodowych, które nie uzyskują uprawnień hodowlanych, prowadzi do powstania pseudohodowli. Na tym forum pseudohodowle, ani ludzie je propagujący nie znajdą uznania. Przykro mi.
W jaki sposób zapewnisz dobrych właścicieli przyszłym dzieciom swojego Andre?? Przecież chyba nie myślisz, że tacy będą "się zapisywać" na pieski jeszcze przed dokonaniem krycia.
Mam nadzieję, że to jakaś przekora przez Ciebie przemawia i że Ci to minie po jakimś czasie. Oby w porę.
Aga-2 napisał(a):Przyznam, że takiego zakończenia tej historii się nie spodziewałam zupełnie.![]()
Olu, właśnie takie postępowanie właścicieli psów rodowodowych, które nie uzyskują uprawnień hodowlanych, prowadzi do powstania pseudohodowli. Na tym forum pseudohodowle, ani ludzie je propagujący nie znajdą uznania. Przykro mi.
W jaki sposób zapewnisz dobrych właścicieli przyszłym dzieciom swojego Andre?? Przecież chyba nie myślisz, że tacy będą "się zapisywać" na pieski jeszcze przed dokonaniem krycia.
Mam nadzieję, że to jakaś przekora przez Ciebie przemawia i że Ci to minie po jakimś czasie. Oby w porę.
Wystarczy by ów poziom oszacować. Ja i tak byłam bardzo miła pisząc "90".Ola napisał(a):Droga Pani, to zbyt mało, aby wypowiadać się na temat czyjegoś poziomu inteligencji.
Z Pani wypowiedzi wynika, że nie wie Pani na czym polegają testy inteligencji, więc na razie nie mamy z czym prównywać mojego IQ.Ola napisał(a):Mogę również porównać swoje IQ z Pani.
magat napisał(a)::-( SZOK, I TYLKO Z PRZEKORY MA SIE ROZPOCZAC "PRODUKCJA", SZWJCARÓW "NIERODOWODOWYCH"----SCHRONISKA SA PEŁNE NIERODOWODOWYCH ALE PIEKNYCH ROTTWELERÓW I AMSTAFÓW
Ania Gd napisał(a):Wystarczy by ów poziom oszacować. Ja i tak byłam bardzo miła pisząc "90".Ola napisał(a):Droga Pani, to zbyt mało, aby wypowiadać się na temat czyjegoś poziomu inteligencji.![]()
![]()
Z Pani wypowiedzi wynika, że nie wie Pani na czym polegają testy inteligencji, więc na razie nie mamy z czym prównywać mojego IQ.Ola napisał(a):Mogę również porównać swoje IQ z Pani.![]()
![]()
![]()
Staram się być naprawdę miła i niech tak zostanie.
Nie dam się Pani sprowokować.![]()
![]()
Ola napisał(a):magat napisał(a)::-( SZOK, I TYLKO Z PRZEKORY MA SIE ROZPOCZAC "PRODUKCJA", SZWJCARÓW "NIERODOWODOWYCH"----SCHRONISKA SA PEŁNE NIERODOWODOWYCH ALE PIEKNYCH ROTTWELERÓW I AMSTAFÓW
dyskusja na ten temat na tym forum-ale już była
Powrót do Duży Szwajcarski Pies Pasterski
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości